Ten days left

Hei dere, 

Nå er det nok en gang lenge siden jeg har skrevet noe. Og i dag er det ti dager til jeg drar. Kan si så mye som at jeg har sommerfugler i magen så det holder!! De er både glade, nervøse, rastløse og ikke minst superspente! 

Det har skjedd en del siden sist. Jeg fikk høre at familien min skal flytte. Og det skjer 1. august, den dagen jeg kommer til Louisiana. Den nye byen ligger kun ti minutter unna den jeg egentlig skulle til. Skolen med 2000 elever er blitt byttet ut med en som kun har 400. Men det er helt greit. Den er forresten veldig ny, men har likevel rukket å vinne en del priser. Jeg tror det kan bli bra! 

- Over til noe helt annet; jeg har to nære venninner som også skal reise på utveksling neste år. Så siden sist jeg blogget har vi hatt en avskjedsfest. Det startet med at jeg og kjære Madelen, som blir å finne i New York neste år, dro for å handle. 

Selvfølgelig måtte dette skje på sommerens verste regnværsdag, da ingen av foreldrene våre hadde mulighet til å kjøre oss. Joda, det gikk jo greit det. Endte med nyvasket hår, dødsvåte klær, så og si ødelagte sko og barbente, såre føtter. Men vi overlevde!

Kvelden skulle heldigvis vise seg å bli bedre enn dagen startet. Her er jeg med to av mine beste venner. Herlighet, jeg kommer til å savne dere så vanvittig mye!

Fikk flere nydelige kort og gaver. For et grusomt bilde, men se så utrolig koselig. Det hadde jeg så absolutt ikke regnet med!!

Jeg har også jobbet. Se så sløv. Pen på jobb. Vet ikke hvorfor jeg tok dette bildet engang, men det må antakelig være fordi det var altfor lite kunder på det tidspunktet, og muligens fordi jeg hadde stått på mine sterke (til tider svake) ben i litt for mange timer enn hva de egentlig var villige til å gå med på denne dagen. Jeg var sliten.

Så har jeg sovet hos kusina mi. Hun er veldig snill. Også må jeg nesten legge til at ikke alle ser like vakre ut når de akkurat har stått opp, eller om det var rett før vi gikk igang med skjønnhetssøvnen. Uansett, så fortjener hun et bilde her, jeg skal trossalt være borte fra henne hele ti måneder. Hvordan skal det gå da?Her er jeg sammen med den yngste fetteren min. Siden været skulle være så dårlig ble vi nødt til å skape vår egen sommeridyll. Og det gikk fint.

Idag har jeg vært på ambassaden. Endelig ferdig med alt som heter visum. En fantastisk følelse! Etter jeg hadde latt mamma og pappa stå å vente flere timer i kø utenfor ambassaden pga meg, (...) dro vi på café og spiste. Der fikk jeg DENNE fine cappuccinoen med hjerte i. Åhh!

Elsker bilbilder. Jeg var i bursdag til tanten min idag. På vei i bilen tok jeg noen bilder av meg selv. Liker at kameraet på iPhonen gjør at jeg kan se meg selv. He he. 

Plutselig gikk det opp for meg: 

DET ER BARE TI DAGER TIL JEG DRAR, FOLKENS!!!! Ti dager til mitt liv i USA starter på ordentlig!

Fikk forresten disse smarte reisesakene av mamma istad. Det er manikyr- og pedikyrsett, veldig praktisk og til bare 19,- pr. stk. på Hennes & Mauritzzz :) :)

Nå skal jeg nyte de siste dagene i Norge sammen med venner og familie. Jeg håper året som er kommet oss utvekslingsstudenter i møte vil bli det beste jeg noen gang har hatt. Vi blogges når jeg har landet i Statene!

(Beklager litt forskjell på bildene.. Men jeg er ingen profesjonell blogger. Hvertfall ikke ennå!)

5 kommentarer

Christine

20.jul.2011 kl.15:32

Veldig hyggelig at du bruke et så fantastisk fint bilde av oss to! Men det er bare en bagatell i denne sammenhengen - herreguud jeg vet ikke hvordan jeg skal klare meg såå lenge uten deg... :(:(:( LOVELOVEYOU

Ane i Colorado

24.jul.2011 kl.10:44

God tur og lykke til :-D

Emilie Mikalsen.

01.aug.2011 kl.10:57

Og nå er du i New York, på vei til Lousiana!! Dette blir et supert år!! <3<3 Love you!

Kesia Olsen i Florida

01.aug.2011 kl.22:36

Jeg var også på ambassaden den 20.! Hahah ble sååå lettet da vi var ferdige :D

02.aug.2011 kl.00:00

Håper du koser deg ;-)

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits