i have a question for you

Hey, et lite blogg spørsmål; siden jeg ikke er så god når det gjelder disse html-kodene og sånt, er det noen av dere som vet hvordan jeg fjerner det på høyre siden for å få bloggen litt bredere slik at jeg kan poste "større" (altså bredere og bedre format på) bilder? Og med det mener jeg altså å fjerne det som heter "siste innlegg", "siste kommentarer" og pushe resten litt mer til høyre, bare for å få ryddet opp litt. Hvis du vet noe om dette, vææær så snill og kommenter eller send meg en mail!!! På forhånd massevis av takk takk takk!!! 

Kommer med en bedre bloggoppdatering imorgen, have things to tell ;-)
4 kommentarer

Kaja Marie

24.aug.2011 kl.11:32

sorry, er ikke akkurat god på blogg

Emilie Mikalsen

24.aug.2011 kl.11:34

Hvis du søker på hmtl koder på google, så finner du en nettside og leser deg nedover til du finner "fjerne arkiv,kommentarer og linker". Enten kan du fjerne alt, fjerne noe av det eller forskyve det. Det finner du også! Så bare følger du "instruksene", hehe.

ANDREA I USA

24.aug.2011 kl.12:26

tror det bare er å sette inn dette under Design -> Rediger -> stilsett :-)

side

{

display: none;

}

main

{

width: 100%;

}

hvis ikke det funker prøv å skrive width: 900px; under main istedet for width: 100% :) 900px kan justeres opp og ned ettersom hvor bred du vil ha den tror jeg :) Er ikke helt sikker på om det funker, er ikke helt ekspert på de greiene selv!

Anna Regine i Chicago 11/12

24.aug.2011 kl.21:25

Kan hende du finner noe om det her; http://thehibi.blogg.no/1264535695_htmlhjelp.html

Veldig oversiktlig side:)

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits