første pakke fra norge; mottat!

Hei dere, 

Beklager mitt fravær, men dagene er hektiske og minuttene foran macen blir bare færre og færre, noe som på en annen side er bra! Det er jo slik det skal være, jeg er på andre sida av jorda for å oppleve verden og livet fra en helt annen vinkel, og det er nettopp det jeg gjør! 

Jeg har startet på Cross Country dere!! Det er en sport som er etter skoletid (alle sporter er forresten etter skoletid) og det har med løping å gjøre. Kun løping! Jeg tenkte det kunne passe meg siden jeg pleier å jogge hjemme i Norge, og jeg vet ikke hvor gode volleyball skills jeg har... 

Men det jeg vil fram til er at da jeg kom inn døra på rommet mitt igår drita svett og sliten etter tre lange timer med løping, møtte jeg på denne fantastiske esken!!!!

I was like; AWESOMEEEEE!!!!!!!! Pakke fra min kjære familie hjemme i Norge,
den inneholdt disse godsakene;  


Mi hermana hadde vært så nusselig å skrevet brev til meg, det var veldig rørende, 
og den nest siste setningen fikk meg til å smile litt ekstra!

Og hva passer vel bedre enn ekte, norsk melkesjokolade etter en hard treningsøkt?

Godteri fra Bjørnen <3 <3 For dere som lurer, er Bjørnen kiosken jeg jobber
(/jobbet, hva skal man si?) i, som selger verdens beste smågodt!! 


Gotta love Norway, 

Jeg har forresten mer på hjertet, oppdatering får dere imorgen, jeg følte bare 
jeg var nødt til å gi et lite pip før jeg setter igang med en ordentlig oppsummering!

4 kommentarer

Emilie Mikalsen

27.aug.2011 kl.11:01

Lucky you!! Det så veldig digg ut, ble nesten misunnelig jeg! Selv om jeg har tilgang på alt det der da. Gleder meg til oppdateringen! Fikk du foresten fikset designet ditt?

hmljiusa

27.aug.2011 kl.11:46

Kooosss <3

andrea

27.aug.2011 kl.16:04

Nei, Emilie, jeg har ikke hatt tid til å fikse designet, hehe! Håper jeg får satt meg ned og prøvd ut litt forskjellig nå i helga!! :)

Christine

27.aug.2011 kl.18:55

Så herlig! Liker at du har startet med cross country, gleder meg masse til å høre mer om det! Søtt brev fra Emma :) Hun er ikke den eneste som savner deg!! Bare si ifra når du vil ha mer bjørnen godis så sender jeg med gjerne neste gang!! :) Eller det er noe annet du skulle ønske, trenge eller behøve! (kan godt sende meg selv også hvis det er nødvendig, hehe, tulla <3<3<3 ikke)

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits