lakeshore high school spirit

Hey you guys! 

Igår var jeg på sesongens første fotballkamp! Det var rett og slett awesome, den utrolige high school spiriten kom til syne, jubel, glede, sinne og latter var på plass hos alle og enhver. Litt av en opplevelse. Det var Lakeshore mot Northshore som heldigvis endte med uavgjort, 35-35, grunnen til at jeg sier heldigvis er fordi vi lå rimelig tynt an frem til de siste par minuttene hvor gutta tok seg opp igjen. Vel, bedre lykke neste gang, da skal jeg være med å cheere, må bare lære meg reglene (reglene som i tekstene, ikke reglene som i "det og det er lov") først!! 

Jeg ble henta av Hannah og Jonathan. Jonathan er svensk, og utrolig koselig! Vi prøver å kommunisere på engelsk slik at alle skal få henge med, men det er ganske praktisk å ha en slik venn når det kommer til de litt mer kompliserte ordene, da oversetter han til svensk, utrolig morsomt! Hannah er ei jente jeg har samme homeroom med, og siden homeroom er så sjelden, har jeg heldigvis truffet på henne ved skapet! Og apropo skapet, jeg må være tidenes største kløne. Det har seg slik at skapet har en kombinasjon, og jeg gjør antakelig noe feil hver eneste gang, merk dere hver eneste gang, så jeg gir til slutt opp og spør personen ved siden av meg, og det er ikke allitd jeg treffer på Hannah, så derfor har jeg funnet et par hyggelige randoms som er like behjelpelige!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Love this picture; you girl are awesome!!Da jeg kom hjem fra fotballkampen tok jeg meg en Starbucks Frappucino Mocca som kan fås kjøpt på Wal-Mart (dagligvare, rema, ica, kiwi, bare 10.377.246.542 ganger større) til bare 4 dollar per 6 pack!!!!! Og dere vet de fantastisk Arizona teene? Jeg kjøpe 1L til 1 dollar, hallo, har Norge noe å lære her eller? Hjemme kjøper vi en halv liter til 38,- bare i dagligvaren, tenk deg på kaféer da!!!!Nattmat <3

Jeg tok manikyr og pedikyr igår by myself (!). Tenkte jeg skulle bestille meg en time så noen kunne gjøre det for meg, men timeplanen er så proppfull at jeg rett og slett ikke har tid!

Uansett, så har jeg starta på Cross Country da, som jeg nevnte i forrige innlegg. Det tror jeg kommer til å bli morsomt og interessant! Treneren var en sprek, gammel gubbe som slo av den praten etter treninga, som resulterte i at jeg nesten ikke rakk bussen hjem fordi jeg måtte løpe skolen rundt for å komme inn til skapet hvor jeg hadde lagt igjen tingene mine. Kult, coach! Han var forresten ypperlig imponert over at jeg klarte å være med på så mye, som jeg var til tross for astmaen og de harde treningsøktene hans (spesielt i førti varmegrader, det tar på)! 

Ble litt rotete med forskjellige bildestørrelser, beklager, men jobber med saken! Håper alt er bra hjemme i fine vakre Norge, fortell meg hvordan du har det i kommentarfeltet, så blir jeg glad. 
6 kommentarer

karitam

28.aug.2011 kl.09:43

Fine bilder ;D

-Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake <3

Kaja Marie

28.aug.2011 kl.10:22

Heeei jenta mii! hørtes utrolig gøy ut, skikkelig misunnerlig :D men var det ingen cheerledere på kampen? Høres ut som Hannah og Jonathan er koselige da! Bra du har begynt på sport, blir sikkert gøy (og slitsomt, hihi)

Jeg er jo sjuk nå daaa... sykt kjedelig! hadde 39,1 i feber i går. så da fikk jeg ikke vært med på UM gitt. Det er no dritt, i og med at det er det jeg har trent så hardt til.. ellers har den siste uka vært bra! vi har starta på skolen igjen, og det har vært greit. litt rart uten alle dere som har reist, men. savner deg <3

Christine

28.aug.2011 kl.11:00

Jeg liker at du er blitt en liten sportsfriiik!! Alt er bra her hjemme, hvertfall med hele Wasenius familien - snekkern har vært på plass i to uker nå så tilbygget begynner å tå form! Nå er mamma og pappa ute å legger heller på den nye verandaen :) jeg, som din kusine midt oppe i denne byggingen, har det bra på skolen og alt!! Miss you alot men det er så utroli godt å lese om hvor bra du har det <3<3 LOVE YOU

Emilie Mikalsen

28.aug.2011 kl.11:43

Det høres super morsomt ut å være på en amerikansk fotball kamp!! Så bra at det ble uavgjort også da, hehe! Den nattmaten din så litt usunn ut... hm.. neida, enjoy <3<3 Jeg har det bra! Har jo som sagt begynt på skolen da, gått en uke på skolen forsåvidt. Er helt greie fag, bortsett fra fysikk som seriøst er sykt vanskelig.. jo, også har jeg vært på IKEA da som du kan lese på bloggen min vettu, hvis du har tid da selvfølgelig :)) Også har jeg fått skypet med Madelen enda en gang, det var veldig koselig!! Hun har foresten også mye mer fancy amerikansk telefon enn du har.. hehe. Neida, skal ikke være slem nå! Kos deg videre, jentami!!

Anna Regine i Chicago 11/12

28.aug.2011 kl.16:53

æh, jeg også har slitt så utrolig mye med lockeren! Nå greier jeg det endelig! Det jeg ikke visste var at jeg måtte vri den der greia bak null to ganger før jeg begynte på selve koden.. eller noe sånt. Hele greia er veldig forvirrende, men du får det nok til snart!

Madelen i New York

28.aug.2011 kl.18:10

Gleder meg til fotballkamper(baseball,osvosv)! Jeg elsker walmart, og jeg sliter med skapet mitt, jeg fikk det til èn gang da, men når skolen begynner trenger jeg nok hjelp ja!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits