Sweet home Alabama

Jeg skrev en oppgave på skolen om Alabama engang. Så jeg synes det var litt gøy da vi kjørte innom Alabama på vei til Florida idag, så kan jeg skryte av at jeg har vært der også, hvis noen skulle lure. I skrivende stund, har vi funnet oss til rette her i Florida etter å bare ha kjørt i tre timer fra Louisiana, that's sweet. Jeg er her sammen med to andre utvekslingsstudenter og min representant og hans kone (som også er min vertsonkel og -tante) Vi tilbringer hele helgen, inkludert mandag, siden det er Labor Day, som betyr at det ikke er skole, med sol og badig (foråhåpentligvis, antakeligvis ikke..)! Bortsett fra at det har vært veldig overskya idag, og er meldt det samme resten av oppholdet, tror jeg det kan bli bra likevel. For vi har some back-up plans da vet dere, nemlig å legge manikyr, pedykyr, massage, ansiktsbehandlinger, shoppe - altså vi er i Florida, så det er massevis av muligheter!Jeg husker ikke så mye av denne bilturen siden jeg sov for det meste hele tiden. Noe som forresten var utrolig festlig å ta bilde av.

Og før jeg fortsetter å fortelle om Florida; på torsdag fikk jeg enda en pakke fra Norge der jeg satt og gomlet i meg;

Jeg forstår nå at jeg har de beste foreldrene, besteforeldrene og generelt den beste familien jeg kunne tenke meg. Altså to Norgespakker på under en uke, man skal ikke akkurat klage på det! Jeg innser at jeg er en smule bortskjemt, jeg nekter ikke for det lenger!

Jeg satt forresten på macen kvelden i forveien og søkte opp hva knekkebrød var på engelsk, for jeg kunne ikke finne noe ord for det nemlig. Men tror dere ikke da, at denne pakken fra bestemor og bestefar faktisk inneholdt knekkebrød? Fantastisk, de var ikke en gang knust!Bestemor og bestefar i et nøtteskall! Jeg ser de så altfor klart for meg, bestemor som ber bestefar om å teipe sammen esken godt slik at ingenting vil falle ut, måten bestefar stresser denne teipen rundt på og bestemors tilfredse utrykk da det endelig ser bra ut, men så er det likevel noe som mangler; litt pynt! Herlig, herlig, herlig! Jeg åpnet den opp, og der ramlet det nok en gang ut mine yndlinger fra Norge. Og verstmor ble også glad da jeg ga henne sjokolade! Hun prøvde firkløver denne gangen, og elsket den! Ser nok ut til at det er hennes favoritt, så der satt vi da, i sofaen begge to med melkesjokolade og film!Vi kom omsider fram til Florida etter en biltur med hamrende regn på vinduene. Det var nesten verre enn hva jeg har sett i Norge. Heldigvis så ga det seg utover dagen. Vi stoppet for å få gratis juice, som dette stoppstedet tydeligvis var kjente for!

He-heh, dette var nesten litt komisk da.. "enjoy florida citrus" også har man citrusallergi..... (ps. håper ikke mor ser dette)

Så skulle vi kjøre videre til hotellet, og da jeg tilfeldigvis så ut av vinduet kom det en volvo kjørende forbi. Og da tenkte jeg på pappa og hans bilinteresse, siden vi antakelig har hatt alle mulige produserte biler opp igjennom tidene, og den siste som jeg husker best var akkurat denne, samme farge til og med;

Men jeg fikk ikke hjemlengsel altså, har det veldig fint! Bare ofret dere der hjemme en liten tanke, haha just kidding, i love you guys! Og når jeg knipset i vei, så kom det blits, noe som var litt flaut, siden mannen som kjørte bilen, så inn i vinduet vårt og nesten lo litt av meg, som så absolutt var forstålig..men jeg følte meg jo litt dum da.

Endelig fremme på beachen; picture time!!! 

Så dro vi på Waffle House og tok en lett lunsj før vi dro til butikken og kjøpte inn til taco som skulle bli vårt senere måltid! (Ahh, hjemme i Norge hadde vi taco fast hver fredag! Tror ikke de har noen sånn "vane" her, men men, overlever burgere jeg altså..Har starta på Cross Country joo!)

Dette er mitt og Heddas rom, fantastiske senger, ser frem til tre herlige netter her ja! Og slik er utsikten fra balkongen:Jade fra Brasil, Hedda fra Sverige og meg fra (Somalia tulla) Norge

Måtte nesten ha et lite minne da, tenkte jeg skulle skaffe meg nøkkelringer fra alle stedene jeg setter mine føtter dette året . JADA, jeg vet det høres harry ut, men så er det jo fint med en liten colltection av noe da. Jeg kan jo ikke akkurat kjøpe meg t-skjorter fra alle stedene her heller, jeg skal jo trossalt ha dem med i kofferten når jeg skal hjem! Nøkkelringer er fint tror jeg, litt harry, men det tar ikke så stor plass, også kan jeg se på dem om jeg får lyst til det en gang i fremtiden. Selv om jeg er fullt klar over at det går under kategorien "ræl"...anyway, jeg skrev i sanden;Også tok jeg et bilde av den to-måneders gamle brunfargen min som jeg håpet jeg kunne få friska opp litt disse dagene, men det ser nok dessverre dårlig ut med det... Live the American life, her med flip flopsene jeg fikk av Tony på bursdagen min!

Thumbs up for sun, beach and Florida, så satser vi på at natten forbereder morgendagens lykke som for meg er sol denne gangen. 

 

7 kommentarer

Hanne-Mari

03.sep.2011 kl.16:57

Ååå, ser ut som du har det supert! kos deg videre <3

Madelen i USA

03.sep.2011 kl.17:31

Åh! Kos deg masse videre!!

Emilie Mikalsen

03.sep.2011 kl.23:51

Åh, jeg er bare så misunnelig på deg! Kos deg videre <3<3

fourcupcakes

04.sep.2011 kl.10:40

kos deg masse videre! :)

Christine

04.sep.2011 kl.13:53

Ååå!! Ser jo ut som om du ikke kunne hatt det bedre :):):) Koselig pakke fra b&b, jo!! Ser de for meg, hahaha <3 savner deg, VELDIG MASSE!!! kos deg masse videre! Love you

Julie

11.okt.2011 kl.22:05

Er det på Daytona beach? i såfall har jeg vært der, og jeg digga det stedet!!!

andrea

11.okt.2011 kl.23:17

SV Julie: Nei, det er på Ft. Walton Beach :)

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits