When the storm takes over

Som dere kanskje har fått med dere, har vi en storm som herjer over oss om dagen! Bildet under er tatt bare et par minutter unna huset jeg bor i, og det ble tatt lørdag formiddag. (Det er tatt ved the lakefront, som jeg har nevnt tidligere på bloggen) 

Ellers har jeg hatt en utrolig fin helg! Det ble dessverre lite tid på stranda. Så plan B ble tatt godt i bruk! We did manicure and pedicure. Og jeg ble overhode ikke fornøyd. Jeg gjør det SÅ mye bedre selv, det skal bare sies. Hvilken mann er det som maler kvinners negler? Han gjorde halve neglen hvit, og jeg sa; den hvite streken skal være smalere. Så gjorde han så vidt en liten forskjell da jeg fortsatte; smalere! Han hørte ikke, og jeg sa; SMALERE!!!!! Da han til slutt skjønte at jeg ville ha den hvite streken smalere, ble jeg fortsatt ikke 100% fornøyd, men latet som helt fram til jeg kom til kassa og fikk høre "45 dollar pluss tips takk". Hørt noe så frekt, da ble jeg innvendig rasende, ikke søren om han skulle få noe tips nei! Her har dere et bilde som viser en fasade av tre glade jenter som egentlig var ekstremt ufornøyde. Spesielt jeg.   

Slik bildene over viser, var været all day long in three days..... Og bildene som følger under er hva vi ble nødt til å gjøre, nemlig kjedespise..tullaaa, men vi var på ferie joo! Da er det lov med både cupcakes og is!

Så her satt vi om kveldene da, lastet opp bilder fra kameraene til pcene. Haha, bildet viser en gruppe "no-lifers"... Men det var faktisk utrolig koselig, vi hadde mye moro av å se alle de merkelige resultatene! Mer sosialt enn å sitte på hvert vårt rom!

På lørdag spiste vi på en restaurant som het Joe's Crab Shack. Jeg er sikker på min sjømatsglade familie ville elsket denne restauranten. Jeg var ikke så begeistret da jeg fikk høre det kun var krabber og sjømat å få spise der. Men jeg ga det en sjanse. Og dere; alle fortjener en sjanse! Maten viste seg å bare være fantastisk!

Mr. Robby og Sandra. Jeg holdt på å le meg ihjel da Sandra satte på seg "<---- I'm with Crabby". Det kunne ikke passet bedre! Look at their fooood;

Look at my food, dette var Crab Nachos, som er den beste nachosen jeg noensinne har smakt. You have no idea; kremet og fyldig med krabbekjøtt. Delicious!!! (Grønne og røde nachos, trodde de hadde svidd dem først, men det var visst bare litt fancy design..)

Servitørene underholdt med dans, noe de kanskje kunne spart seg for, de skulle nemlig ha med seg oss opp også. Men det orket jeg ikke. Vi skulle trossalt ha litt matro her da, og jeg er forresten ikke så harry som Charter Svein og den gjengen der. 

Den siste dagen skulle jeg løpe ned trappa for å gjøre min exercise eller mitt workout for dagen. Så snubla jeg og havnet i rullestol;

Skremte jeg dere nå? heh he ehe, bare tuller, igjen.. Jeg trente på treningssenteret på hotellet, stod opp 07.50 for å få en times mosjon før den tre, fire timers lange bilturen hjem igjen. - Det er sporty det skal jeg si dere, for jeg har aldri funnet interessen av å trene når man er på ferie nemlig. Men kan si det sånn at jeg hadde nokså dårlig samvittighet for alle kaloriene jeg hadde puttet i meg under oppholdet. (Men nok om matprat og sunnhetstips, jeg er tibake på cross country nå, svettet av meg 3 liter idag, så nå er alt tilbake til det vanlige igjen!)Merk dere at dette var tidlig på morgenen, så jeg hadde altså ikke ordnet meg. Og skoene da..i know.. men som nevnt tidligere; ferie er ferie for meg, så jeg hadde ikke med meg andre enn disse. La oss derfor komme med et konklusjonsspørsmål da, converse en flip flops? 

Etter treningsøkta på vei hjemover igjen, stoppet vi i Missisippi og der traff jeg på Elvis. Han ville så gjerne ta bildet med meg. Forstålig det! Tenk at jeg har vært i fire forskjellige stater på under to måneder allerede! That's cool!

That's true. Kunne ikke la være å kjøpe dette postkortet. Lucky den som får tilsendt dette de nærmeste dagene. 

We went shopping. Dette er godsakene, ikke stort å skryte av, siden vi faktisk ikke fant noe kjøpesenter.. Men jeg kjøpte meg en nøkkelring til, siden jeg trengte faktisk det til nøkkelen, lettere å kjenne hvor den er, også vet jo alle at den er min om jeg skulle glemme den igjen på kjøkkenet eller noe sånt..

Endelig skaffet meg det Amerikanske flagget som håndkle, elsker det! Det er så....amerikansk! Llitt postkort, to t-skjorter fra Ralph Lauren (wuhu, eneste ordentlige butikken vi fant), en grå shorts og en notisblokk. 

Da vi nok en gang dro innom butikken, stod det noen gutter utenfor og solgte popcorn. Sandra sa hun skulle kjøpe hvis de ville ta bilde med utvekslingsstudentene hennes - og det gjorde de! Wuhu.

Look at this Lion. Kjente meg igjen som stjernetegnet etter en kveldstur på stranda. Vinden blåste og slik ble resultatet av slett hår da vi kom opp på rommet igjen. Nicee.. (rund i kjakene, la oss overse det)

Et bildedryss fra tidligere på dagen;


 

Alt i alt, til tross for været, var dette en utrolig fin tur! Og jeg hørte vertsmor si noe om at vi drar tilbake alle sammen til våren, da været er til å stole på. Hun synes nemlig det var trist at vi fikk en slik opplevelse av Florida. Så det ser jeg absolutt frem til! Et par ekstra bilder fra siste kveld med tærne i sanden (ihvertfall for denne gang);We'll see you sooon, Florida!

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

07.sep.2011 kl.11:17

Åj, det bildet med vannet og bilen var skummelt!! Men det så veldig morsomt ut og så ut som en veldig fin og koselig tur! Kjempe fine bilder også, vennen. Dumt du ble misfornøyd med pedikyr og manikyren da, men det ble vel litt fint også tenker jeg selv om det var dyrt, du har jo en tendens til å misslike noe først også like det etterpå! <3 Og du er veldig flink som trener! Love you, honey!

Madelen i New York

08.sep.2011 kl.00:16

I LOVE YOU. sounds amazing!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits