The new football girl? he-heh

Så flyr nu dagan forbi! Vet ikke helt om det var en nynorsk setning eller om det var en blanding av ikke-eksisterende ord i hodet mitt... Uansett, her er det for det meste lekser på dagsplanen. Gud bedre hvor mye det er av dem! Det hadde jeg absolutt ikke regnet med, trodde det meste var multiply choice prøver og worksheet som vi fikk gjort ferdig på skolen, men neeida! Her får du rett og slett ta med deg sju bøker på 400 sider hjem hver dag.. Så lenge du har lekser, for de blir også sjekket nemlig, og da mister man poeng som teller for hele karakteren.. Får vel bare innse at jeg er nødt til å bli et genious for å overleve her nede. Derfor har jeg dårlige nyheter; jeg sluttet på cross country.. Jeg som gledet meg såånn til første løpet! Men skolen må dessverre i første rekke for at året skal bli godkjent i Norge. 

Men så vurderer jeg en annen sport som bare har practice to ganger i uka, som hjelper veeldig, siden CC hadde hver eneste dag, tre timer.. Nemlig fotball(!!!!). Hvem lo nå?? HAHA, jeg spille fotball..Men det høres gøy ut, og jeg har virkelig lyst til å prøve. (Selv om det vil bli en tabbe for laget å melde meg inn, har alle vist stor interesse for å ha meg med på laget!)

Se hva jeg fikk da jeg kom hjem fra skolen her om dagen, v-mor hadde laget ny nøkkel til meg, welcome to the USA!

Pleier som regel å kose meg med norske vampyrer mens jeg leser lekser, det hjelper på humøret og energien, GO NORWAY (selvom disse er et år gamle, kjøpt i Danmark og fra den forrige studenten...hørtes ikke like fristende ut nå)

Øverste bildet er billetten fra Titan's hjemmekamp forrige fredag, og det andre er kinobilletten fra Florida. Åtte dollar, som tilsvarer 45 norske kroner, ikke særlig dyrt, og vi forhåndsbestilte dem, som dere kan se; received from Pedersen! (Jeg blir forresten kalt Miss Norway hele tiden, det er litt funny, "hey Miss Norway")

Disse er litt morsomme, jeg er så fascinert over alle de merkelige tingene det er å finne på WalMart! Her har du blant annet pulver til å putte i flaska for å tilsette vannet smak, de har nemlig ikke hørt om Bonaqua Lemon her.

Husker dere jeg fortalte om tidenes Skypedag i forrige innlegg? Her knipset jeg altså et bilde mens jeg skypet med Mr. Longva, og det var forresten veldig hyggelig. Jeg tror han fikk minimalt med søvn den natten med tanke på tidsforskjellenl, stakkar...i'm sorry buddy!

Igår fikk vi forresten skolebildene til ID-kortet...joda, ble ikke så ille som bildet fra i fjor, altså Malakoff bildet som jeg skal ha hele tre år..Her får de hvertfall en ny mulighet hvert år! Vel, tilbake til leksekroken..haha! Me prekas, 
 

4 kommentarer

Christine

15.sep.2011 kl.06:37

JEG lo når jeg leste fotball, er du serriøs??? HAHAHA, synd du er så langt borte da, skulle gjerne sett deg i kamp, hiohoho! KULT! Ønsker deg lykke til, du har min støtte! Lykke til videre med skolen, du klarer deg sikkert kjempe fint, det vet jeg :):) <3

Emilie Mikalsen

15.sep.2011 kl.07:32

Du er flink da snuppami, som gjør leksene dine og setter skolen først! Stolt av deg. Du spille fotball... jeg kan egentlig ikke se for meg det, men det er nok flink da! :D Lykke til! Det var kjempe fint bilde på ID-bilde ditt da <3<3 Stå på videre, love you!

Kaja Marie

15.sep.2011 kl.12:39

miss you!<33

Madelen i New York

16.sep.2011 kl.00:49

HAHA. det ttor ejg faktisk du kan!!! hallo, hva er det vi IKKE kan lenger? kos deg videre babygirl, you know i´m always gonna be here <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits