på tide at det skjer noe

Føles som om jeg la meg på på mandag og våknet opp på torsdag. Ukene går så fort her at det er nesten litt skummelt. Men i det lange løp er det fortsatt lenge til jeg skal hjem, selv om jeg idag fikk på følelsen "that we're running out of time". Det er faktisk sant, jeg føler at jeg ikke har gjort stort disse to mnd jeg har vært her, selv om jeg faktisk har opplevd en del likevel. Jeg mener, det er så mye vi prater om å få gjort, og det husker jeg vi gjorde allerede første uka jeg hadde her, likevel er ingenting skjedd, utenom Florida da. 

Heldigvis er det mye som skjer nå i løpet av de neste månedene. Vi har for eksempel homecoming om bare noen få uker, deretter er det halloween som er en veldig stor greie her i USA, som de fleste allerede vet fra før. Det er helt sykt å høre om hvordan de feirer det, skal bli spennende å oppleve det! Senere blir det thanksgiving og så er det jammen jul allerede. Tida flyr i godt lag, har jeg hørt. Og den beste tiden er den du deler med andre, hvisket Peppes meg i øret en gang. Riktig nok så har jeg alltid forbundet disse ordtakene med familien min og de vennene jeg setter mest pris på. Nå er begge deler byttet ut med fremmede jeg såvidt vet hvem er. (Det var muligens en liten overdrivelse, i og med at jeg har blitt nokså godt kjent med både vertsfamilien, og det at jeg faktisk er godt i gang med å få gode venner. Har til og med begynt å merke hvem man kan stole på og bør støtte seg til, og hvem man bør holde seg unna.)

Jeg er fullpakket med prøver imorgen, blir gaal. Spesielt US history er vanskelig, siden jeg ikke aner noe fra før av. Det å skulle hoppe rett inn i deres læreplan når det gjelder det faget, er rimelig vanskelig. Men læreren er den beste jeg noen gang kunne fått, og han ser ut til å like meg også, såå jeg tror jeg består uansett om denne prøven går en litt feil retning enn hva jeg selv ønsker.. 

Imorgen, etter skolen (vel og merke), I'm gonna be like this, og hjertene symboliserer følelsene da vet dere (beklager mine tegneskillz.. skulle egentlig lage et morsomt bilde, men så fant jeg ut at jeg ikke har noe bra program på macen, så får nesten skaffe meg det..) uansett: 

Grunnen til det er fordi jeg nå kan møte helgen med senkede skuldre og kun lykke. Imorgen etter skolen kjører vertsmor meg til Sandra's house hvor jeg treffer Hedda og de andre utvekslingsstudentene som har CCI som underorganisasjon og holder til i samme område som meg. (Håper forresten vi kan kjøre innom forver 21, for jeg trenger nye klær sooo bad!!!) Deretter skal vi spise, om det blir hjemme hos dem, eller ute vet jeg ikke enda, før det bærer avgårde på konsert. Vi skal nemlig se disse kjekkasene som kaller seg "Anthem Lights" ikke at jeg har hørt om dem før eller noe, men de er nå ikke så aller verst utseende messig da! Jeg gleder meg i hvertfall. 

Har du hørt om dem kanskje? :)

 
 

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

23.sep.2011 kl.08:04

Åh, you are one lucky girl!! Hadde den fæla fysikkprøven i går.. blir glad bare jeg består! Haha. Men dumt at ukene dine skal fylles med så mye lekser og prøver, håper det gir seg litt etter hvert så du får litt tid til å synke inn den Amerikanske luften og kulturen! Og generelt alt som skjer rundt deg. Hørtes ut som du får en fin fredag! (helg?), høres morsomt ut å gå på konsert med de gutta der ja, godkjent av meg når det gjelder utseende i hvertfall :)) Hehe.

Madelen i New York

24.sep.2011 kl.02:04

Skjønner hva du mener!

men gleder meg såå mye til homecoming! blir brabra. i love you girl

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits