Did you say christian pop music?

Hei dere,

Okei, for det første; i forrige innelgg nevnte jeg at US history er vanskelig. Der har jeg nå en A!!!!

På fredag dro vi som sagt på denne konserten. Det jeg ikke visste var at dette var en kristen konsert. Det var to band som opptredte i en kirke i Mississippi. De sang om Jesus. Og Gud. Og litt mer om Jesus. Og at du også måtte tro, høre og gjøre alt den veien Bibelen sier at ting skal bli gjort. Jeg må bare si at jeg elsket gutta, men jeg ble nesten litt redd da jeg hørte sangtekstene. Uansett, utrolig koselige gutter, kjekke og fine og hyggelige!! (Hadde nemlig VIP billett vet dere, og fikk komme inn først og hilse på bandene...haha!!) 

Bildet over viser meg, Sandra og Hedda klare til å dra. Bildet under viser Hedda, Alan og meg. Jeg synes Alan var den peneste av dem da jeg så bilder fra google, men det var før jeg traff Kyle i virkeligheten!!!

Snaaakk om kjekkas! Og morsomst av alt, jeg tror vi tok sånn ca trehundre og åtti bilder fordi jeg aldri ble fornøyd.. Og han, like blid; jada, jada, ikke noe problem, vi har goood tid (selv om det stod en gjeng andre mennesker utenfor som skrek og ville inn...). Likevel resulterte det i at jeg så ut som en mann med sleik.. Uansett, måtte likevel vise dere hvor fantastisk cute denne gutten var!

Føler dette ble litt klissete, men det er jo helt sant da, love love love på Kyle, kanskje vi skal gifte oss en gang, når han slutter å være så ekstremt troende og synger litt mindre om Jezus Chrizt. 

Også skifta han da, tre ganger i løpet av kvelden eller noe. Så der kan du se, mor! Jeg er ikke den eneste som ikke klarer å bestemme meg for hva jeg trives best i! Wuhu, nok en gang, go Kyle. 

Igår dro vi til New Orleans. Dvs at vi stod opp tidlig og jeg våknet med krampe. Ekstrem krampe som enda ikke har gått over. Den sitter liksom igjen i leggen, jeg kan ikke strekke på beina uten at den kommer tilbake. Skikkelig ekkelt og ubehagelig, tips til hva som kan gjøres tas imot med stor takknemlighet.

Uansett, vi vandret rundt i det kjente French Quarter, spiste lunsj på en kjent restaurant jeg ikke engang husker navnet på..sorry (!), og vi hørte på gatemusikkantenes kjente jazz melodier!

Dette bildet er til Kaja (som jeg savner veldig mye) og resten av mine fine gingervenner hjemme i Norge, rett og slett fordi jeg er glad i dere, og måtte le inni meg da jeg gikk forbi denne veggen. 

Underholdning i gatene. Åh, som jeg elsker storby livet og all den herlige stemningen det bærer med seg!

Her kunne du kjøre "hest og kjærre" som vi sier på godt norsk, sykle rundt med de utrolig fine syklene eller ta trikken til neste kvartal. 

Og der var jeg en ekte amerikaner. Neida, men du verden så mange souvernir butikker. Og jeg blir nødt til å si at hatter som dette symboliserer Amerika (fy søren så harry, men litt morsomt må en ha det da)!

Idag har jeg vært på kjøpesenteret og sett etter kjole til homecoming. Urettferdig hvor vanskelig det skulle være! Endte opp med alt annet enn en kjole til homecoming. Yes da.. 

Nå er jeg dødssliten etter en herlig helg og veldig klar for senga, nå som de fleste av dere lesere snart skal stå opp igjen. Imorgen er det en ny uke med syv nye dager og uendelig mange muligheter. La oss benytte oss av dem så kanskje det vil bringe med seg en positiv overraskelse på slutten av uka! Og for å dra den kristne popen helt ut; God bless you all.  Peace and Love from me. 

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

26.sep.2011 kl.07:36

Så ut som en veldig koselig helg da, selvom de kjekke gutta sang om jesus! Skjønner at det må ha vært et sjokk, hahaha. Kan se for meg ansiktsuttrykket ditt når oppdager det! Haha. Veldig fine bilder da. Og for en veldig fin hatt du! Kjøpte du den eller? Den kledde deg nemlig. Du hadde nok blitt populær (eller sett stygt på eller ledd av) hvis du gikk rundt med den. Ha en fin uke videre, håper vi kan skypes soon, miss your voice!

Kaja Marie

26.sep.2011 kl.09:05

Awww, han var sykt kjekk! hahah, kristent band ja..

selv når du er laaaangt unna, mobber du meg, uff og huff! neida, koselig å bli nevnt<3 savner deg masse også!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits