Do you know what's weird?

Day by day, nothing seems to change. But pretty soon, everything's different. 

Lørdagens frokost:

Første gang jeg åpnet makrellen her nede, og guud som det smakte! Etterfulgt av en rimelig lang frokost, fordi jeg ble sittende på youtube og se på Northug, 

kom omsider denne meldingen tikkende inn:

og for dere som faktisk la merke til tiden, jeg gjentar meg selv; lang frokost (og litt sen i tillegg da, siden jeg ikke hadde noe å ta meg til utenom lekser på lørdag derfor sov jeg lenge..) og hvis dere skulle skimte tuesday, er det fordi alt er for å si det på den pene måten, rotete på tlf, måned og dato er helt tullete, eneste som stemmer er tiden. 

På kvelden sendte heldigvis Hannah meg en mld og lurte på om jeg ikke ville være med henne og Jonathan til the fair, som var en blanding av et tivoli og en festival. Det var da ikke så veldig mange karuseller jeg hadde lyst til å ta, men de fikk meg med opp i parishjulet (Nå ble jeg litt usikker, er det parishjulet det heter? Orker ikke google det..) - og det var greit høyt altså!Fine Hannah, den goingen! Senere dro vi hjem til henne og lagde creme brulé og så på skrekkfilm. Det var ikke gøy, for det var nemlig slik at han gærningen i filmen dukka opp i drømmene til skuespillerne og drepte dem. Gjett om jeg var redd for å sove etterpå da, da? 

Her er søndagens frokost, fant plutselig ut at vi hadde bananer og jeg har ikke spist rista brød med bananer siden leenge! Ser ikke så veldig delikat ut da, men hva forventer dere en søndagsmorgen da, jeg er imotsetning til min far, ingen gourmetkokk. 

Å, det glemte jeg jo, det var fotballkamp på torsdag forresten, siden vi hadde lang helg og hadde fri på fredag. Jeg har nå fått tre senior t-shirts som skal brukes på tre forskjellige hjemmekamper. To av dem har allerede vært, og jeg glemte å vise dere den forrige. Den er gul, og det er et annet lag, det er eneste forskjellen. Neste gang er den grønn. Flotte farger, dere!

RØD FOR ALLE PENGA LIKSOM. Også er jeg blitt mobba av noen hjemme i Norge pga shortsen. Det er vissnok ikke kult å gå med såkalte ballongshortser.... Men så har jo jeg tre av dem da, og jeg er jo ganske kul, er jeg ikke?

Og her er mine vertsforeldre. Litt søtt da, fant dem her da jeg kom hjem fra skolen om torsdagen;

Nå skal jeg lese til physics og english nine weeks exam, som er imorgen. Det er "eksamener" hver niende uke her nede og i alle fag. Det er som det vi kaller tentamen, bortsett fra at vi bare har hvert semester i kun tre, fire fag. De blir så misunnelige når jeg sier det, og det skjønner jeg jo, for dette er ikke noe gøy i det hele tatt. Hadde US history idag, og det var bare blææ.. Gleder meg ikke til resultatene. Ønsk meg lykke til for det trenger jeg!

5 kommentarer

Emilie Mikalsen

04.okt.2011 kl.11:46

Hørtes ut som en fin helg da! :D At du ble med opp i pariserhjulet er jo nesten litt sjokk, du som bare liker sånne ekle snurre-rundt karuseller, haha. For noen fine frokoster da!! Hvem var det som sendte den meldingen?? Søkte du det kanskje opp på 1881? Eller har kanskje USA en egen sånn nettside... haha. Masse lykke til på eksamene, dette går så bra!!

Christine

04.okt.2011 kl.16:12

Siktet du til meg når du skrev du ble mobbet for ballongshortsen..? Jeg følte meg iallefall truffet, men du er jo ganske søt da :)

kari

05.okt.2011 kl.18:52

hvilken by i staten louisianna er du i?

andrea

07.okt.2011 kl.04:44

Emilie: jeg har faktisk spurt om dem har noen form for online tlf katalog, men det ser dårlig ut..tror ikke helt de skjønner hva jeg mener, såå jeg tror ikke dem har det. Men mld var fra en dude på skolen, jeg ville bare ikke vise navnet:-) hihi

Christine: YES, jeg traff blink!!!

Kari: jeg bor i Mandeville, 20 minutter unna New Orleans :-)

Madelen i USA

09.okt.2011 kl.01:37

jeg har også to av de ballongshortsene....

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits