I just met Jessica Simpson, not kidding!

Hola, 

Den siste uken har, som tidligere nevnt, vært full av eksamener. Kjære vene, på onsdag var jeg så død at jeg ikke orket å lese til torsdagens prøver, som egentlig er en veldig bad thing. Men da jeg åpnet bøkene var det kun dette som kom ut av den ubersmarte lille klumpen, som ser ut som et garnøste, men med en absolutt mye tykkere tråd, vi har i den øverste delen av kroppen, kalt hodet (Var dette litt forvirrende for deg? Beklager, følte bare for å slå til med de ekstremt kule metaforene mine til å beskrive hjernen på en så interessant måte som mulig, hvis dere ikke skjønte det allerde da), uansett:

For det var det jeg trengte nemlig. Men istedet for å lese gjorde jeg alt mulig annet, som f.eks. å ta bilder av meg selv, foran de gamle matteprøvene, så det ser ut som jeg er skikkelig flink og gjør what i'm supposed to do. (Sorry mac, men det norske ordforrådet mitt er tydligvis blitt veldig dårlig, ettersom jeg tar meg selv i å erstatte ord som ikke er in the top of my head med engelske, eller amerikanske om du vil, ord omtrent hele tiden når jeg skriver norsk. Litt kult da, det er jo et godt tegn.)

Så hjalp jeg vmor med å pynte til Halloween. Vi er egentlig veldig sent ute nemlig, siden Halloween er den 31. og vi fikk ikke ut all pynten før i forrige uke. For som vi pynter til jul, pynter de til Halloween, can't wait for christmas, sier nå jeg bare.. Det må jo bli helt crazy banana.


Etter det bestemte jeg meg for å ordne litt på rommet mitt, så jeg hang jeg opp litt fler av bildene som jeg fikk av de fine, flotte vennene mine før jeg dro. Livet er nede er jo så spennende og interessant vet dere, så jeg ville jo ha glemt dere alle om ikke jeg hadde slike bilder som minte meg på dere en gang i blant. 

Dagen etter fikk jeg endelig gjort storinnkjøpet på Walmart igjen. Det skjer sånn every other weekend. Neida, joda, eller jeg husker ikke. Sånn ca hvertfall, og jeg elsker Walmart. Beste stedet evah lixm. Neida, tuller (igjen). Men hver gang klarer vi å fylle bagasjerommet, antakelig fordi butikken er så stor at uansett om du bare skal ha en tønne melk (for det er slik melka kommer, fins ingen 1 liters kartong her nei) så blir du likevel nødt til å gå forbi andre hyller som betyr at du ikke klarer å trekke til deg armene når øynene har sett noe hjernen har lyst på;

Sjekket forresten værmeldingen for de neste dagene hjemme i Moss, og sammenliknet selvfølgelig med værmeldingen her. Kan ikke si jeg er så veldig misunnelig på å snart måtte finne frem vinterklæra, etter hva termometeret på været.no viser:

Noen som kunne tenke seg å komme nedover en tur? Vi har basseng, brus og jordbær, så det er bare å bringe med seg badetøy and you're fine :):) 

ØYY!! NEVNTE JEG AT JEG TRAFF JESSICA SIMPSON IDAG? IKKE DET NEII...... Vel, jeg og vmor dro til New Orleans idag, fordi jeg måtte ha en kjole til homecoming som er neste helg. Og da vi gikk rundt, nevner hun ene dama som jobbet på Macy's, hvor jeg kjøpte kjolen forresten, at Jessica Simpson skulle komme kl 13, og flaks som vi hadde var det bare minuttene til, så vi tenkte at vi ikke kunne gå glipp av det før vi dro videre. - So here she is! Så utrolig pen, og det jeg likte aller best, var at hun slettes ikke var blant de ekstremt tynne kjendisene vi som regel hører fra gjennom ukebladene. Men hun var som vmor sa "more on the heavy side, than the skinny one". 

Og endelig er jeg klar for homecoming! Kjole, øredobber, hårpynt, sko, veske og et par converse kjøpte jeg idag til 1404,- norske kroner, fant jeg ut etter å ha regna på det. Jeg kommer aldri til å blir lei av dette landet når det gjelder priser! Vmor kunne ikke forså at det tilsvarte omtrent prisen av bare conversa i Norge.. Her er kjolen:

HAHA, trodde dere jeg skulle vise den allerede? Noo my dear, får vente til fræddan, som blir til lørda'n siden det er da dansen er. I mellomtiden kan dere få en liten smakebit da. Og remember, I'm simple (liker å tro det hvertfall), så jeg liker det veldig plain og enkelt, ikke bli skuffa nå da:

I skrivende øyeblikk dukket forresten dette opp i chaten på facebook: "How are your grades doing? CC really misses you. You should come back." Ah, som jeg elsker menneskene her nede. Jeg vurderer virkelig et comeback... 

Nå som fuglene kvitrer og hanen galer i Norge, har sola gått ned og stillheten falt på plass i det store utland. Nu er det nattan for meg. Have a wonderful sunday, everybody, remember it's the chill day, så ikke gjør noe stressende idag, just relax. That's what God did. (Haha, jeg kommer til å kunne bibelen utenat når jeg er tilbake i Norge..tulla)
3 kommentarer

Kaja Marie

09.okt.2011 kl.12:17

sykt fett å møre Jessica Simpson daa!! :D

Emilie Mikalsen.

09.okt.2011 kl.14:19

Åh så heldig du er som fikk treffe Jessica Simpsons da :D Og jeg hadde ikke likte halloween i USA... steike så skummelt... haha. Men er jo en utrolig opplevelse! Den kjolen så jo fin ut da! Gleder meg til å se den ordentlig på deg! :D

Madelen i USA

09.okt.2011 kl.17:25

First of all: JESSICA FUCKING SIMPSON!

Second of all: Fint bananbilde av meg.

Third of all: Jeg elsker deg.

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits