Videoblogg; svar på som del 2 og 3

Da håper jeg dere blir fornøyde med svarene, gjorde så godt jeg kunne. Og hvis det er noe mer, så skriv i kommentarfeltet eller send meg en mail. Alltid villig til å hjelpe, husker jeg var kjempe nervøs og satt inne med uendelig mange spørsmål før jeg dro ut på dette eventyret selv!

 

PS. Ops, det ene spørsmålet kom visst to ganger, men i hver sin video. haha, jaja!
3 kommentarer

Emilie Mikalsen

28.okt.2011 kl.07:13

Du er flink til å svare! Det var forresten to spørmsmål som kom i hver sin video, det spørsmålet om hvem man bør bod med og det med om det er lett å få seg venner :D Men det gjør ikke noe!

Jeg håper du trives mer nå og jeg håper snart du får deg noen ordentlig gode venner, for selv om du har alle oss her i Norge så hjelper det deg veldig lite gjennom skoleåret i USA. Men vi er jo alltid her for deg! Jeg håper karekterene dine er bedre og at du kan begynne på en sport uten at det tar for mye av tiden, siden du i tillegg har en god del lekser. Love you!

Christine

28.okt.2011 kl.10:30

Du er så sær; ''kælle-sko'' HAHAAH

helle thorvaldsen

11.nov.2011 kl.18:41

herregud, så herlig det var å høre stemmen din! :D:D

du er vel supernydelig!!! DIGGER'Æ, bestaaaaa

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits