freakin' awesome halloween night

God kveld, god natt eller god morgen - alt ettersom hvor i verden du befinner deg akkurat nå. 
Okej, for å gjøre et bibel liknende innlegg til et bokformat istedet, så skal jeg prøve å bare blogge om gårsdagen, selv om hele denne måneden har vært et eventyr i seg selv. Ingen tar mer i, enn hva en ekte amerikanere gjør, når det gjelder det meste! 

Så da gårsdagen nærmet seg, tok jeg fram bakeren i meg selv. Dette skjedde på lørdag da jeg skulle på Walmart å kjøpe ingredienser:

Hmm tenker dere nå, hva er det hun skulle lage? Vel, det var meningen at jeg skulle lage skolebrød. Og dum som jeg er, så skrev jeg oversettelsen på av vaniljekrem, istedet for å søke opp ingrediensene og oversette dem istedet.. Vel, jeg fant jo ikke vaniljekrem på Walmart.. - det eneste av en million ting de ikke hadde. Det samme med kardemomme, det må forresten noen av dere i Norge sende meg, for det er umulig å finne. Tydeligvis et nordisk påfunn... Så jeg endte opp med å kjøpe kanel istedet. Ikke le nå, jeg bare tok sjansen på at det var en god erstatter..

Også måtte jeg google kokos da for å vise dem som jobba der at jeg skulle ha den tørket og i strimler som bildet over viser. Nå tror jeg dere tenker, å kjære vene, hvordan endte dette... Og det skjønner jeg godt, for da jeg kom så langt, til at jeg skulle sette disse bollene i ovnen, så er det jo en viss forskjell på farenheit og celcius da.. Eh ja, trenger jeg å si mer? De ble steinharde utenpå og våte i midten. 

Et mirakel skjedde i hvertfall, for se for en slik good look de har! Og de var slettes ikke verst innvendig. Uansett, dette gjorde jeg da på søndag kveld, slik at alt var klart til den store dagen. For dette ble feiret nesten som vi feirer 17.mai altså, dere! Til og med lærerne kledde seg ut, og hadde "halloween-oppgaver" i timene. 

Okei, så her er liksom dagens outfit da dere. Tulla, jeg er jo ikke nye Ulrikke Lund.. Hadde bare litt god tid på morran, så da tok jeg like så greit litt bilder av meg selv, det er jo helt normalt i disse dager. Ser dere forresten jeg har tatt i bruk yndlingsskjerfet? Er blitt sykt forkjøla. Helt forferdelig, aldri vært så forskjøla før. Jeg klarer nesten ikke å puste pluss at jeg nyser hele tiden, og da er det alltid en eller annen som sier "bless you", og hvis du får en sånn serienys da, så blir det liksom "bless you, bless you, bless you, bless you", og jeg blir helt gæren og tenker "men satan da, kan vi for en gangs skyld ikke blande inn kristendommen og Gud og Jesus og hele gjengen, jeg er litt forkjøla, that's all", mens det egentlig er meninga at jeg skal svare "thank you, thank you, thank you, thank you".

Blir sprø jeg.. Men nok om det. Da jeg satt på senga på rommet mitt, midt i en photoshoot og venta på at klokka skulle bli 6.44 så jeg kunne gå ut til bussen, så var det noen som prikka meg forsiktig på ryggen. 

Og jeg bare, snudde meg rundt og sa, hvem er du? Og der fikk jeg se en grønn krabat som spurte om jeg prata engelsk, og jeg bare "oh, I'm sorry.."

Og han bare "that's fine", også begynte han å fortelle meg hele livshistorien sin, og den var ganske uinterressant, ettersom at han var et gresskar.. Så jeg bare sendte han dette blikket og spurte om han heller kunne være stille istedet:

Og han bare; no. Og jeg bare, "okey?!"

Så begynte han å bli å kjefte på meg, og da ble jeg redd, fordi han var skikkelig skummel og sint:Men så spurte jeg om han vær så snill kunne plage noen andre istedet, og da bare forsvant han. Og det var jo fint, for da kunne jo jeg fortsette photoshooten min i og med at klokken bare var 6.43 og det var et hele seksti sekunder til jeg måtte gå ut:

Da jeg omsider kom hjem fra skolen med en hel masse kunnskap om hvordan man sprenger et gresskar med kjemikale midler, som var logisk nok, hva vi lærte i kjemien, fikk jeg se senga mi med dette:

Og da fikk jeg litt flashback fra morgenen igjen, men før jeg rakk å snu meg for å gå ut av rommet igjen, så hører jeg den samme stemmen som tidligere på morrakvisten, unnskylde seg om at han muligens var en liten plage, men at han hadde gjort opp for seg igjen med en liten pose godteri, - kunne jeg jo ikke annet enn å tilgi ham da. 

Åh, kjære da, så teit hun der er, tenker du muligens nå, men var det ikke litt morsomt å få en slik slik halloween historie servert på (skulle gjerne likt å si sølvfat, men for vel heller bruke litt andre ord) en slik fancy blogg i disse fantastiske halloween dager?

Vi startet med å kle oss ut til kvelden allerede med en gang jeg kom hjem fra skolen. Og så hva kjære vmor gjorde med brudekjolen sin!!! Jeg gjentar BRUDEKJOLEN, det er jo helt forferdelig, sånn egentlig, men fy så fantastisk morsomt!Hedda og Jade kom litt etterpå og vi kledde oss ut som vampyr, heks og spiderwoman, tror jeg vi fant ut, for Jade hadde egentlig ikke noe spesielt å være, sa hun. Haha!

Nå fant jeg akkurat ut at jeg hadde lastet opp litt vel mange bilder av bare meg selv, men er det ikke det, denne bloggen er til da? He he he e, bare tuller. Men uansett, her kommer de:

Såå fornøyd foran gresskara vettu, jeg har forresten laga det med spøkelsene helt til venstre, helt på egenhånd altså, dere! Credz, credz...

 

Var egentlig meninga at jeg skulle være "the nice witch", men så ombestemte jeg meg for å være litt drastisk, så jeg satte på meg et sinnablikk istedet;

Colin var verdens søteste z-z-o-m-b-i-e..!!

Så levde jeg meg inn i rollen og drepte en mann da, sånn at jeg kunne bruke kropsdelene hans til gryta mi ikke sant. Men så kom politiet og satte opp en sånn faresone, så da måtte jeg løpe så de ikke skjønte at det var meg.

Og det klarte jeg forresten, så da ble jeg liksom litt sånn mo-ha-ah-ha, som dere ser på bildet under...

Men så kom jeg på at det var jo en snill heks jeg skulle være.. så da endret jeg attitude igjen:

Colin tilhørte forresten denne familien, som jeg også dessverre er blitt en del av....Neida, ikke noe dessverre der nei, kunne ikke vært mer fornøyd! Haha crazy da, men jeg antar at jeg bare er nødt til å leve "the american way" nå, det er jo derfor jeg er her!!

Hannah kom forresten også over, men litt senere, så da var det klart for å gå trick or treat:

...føler meg som den kjempen på dette bildet her; men er ikke min feil at vi skandinavere er født til å vokse oss lange (muligens fordi jeg stammer fra byen som ligger ved siden av den andre byen som er kjent for sine laaange flate ballær, haha, tulla det var en joke..)

Det er mye rart du treffer på en helt alminnelig halloween kveld in tha states altså..;

Etter å ha gått trick og treat kom vi hjem med hver vår pose full av godteri!! Kan ikke sammenliknes med bjørnen da...åh jeg er helt frelst av bjørnen godteri, men likevel, skal ikke klage da, her finnes det hvertfall snille mennesker som deler ut i lassevis (ikke at jeg har særlig godt av det heller..) men det er svært få av dem i vakre Noreg, noe som er litt trist. 

- Skal prøve å ta med meg den amerikasnke godheten hjem igjen jeg, selvom hu mor ikke er så big fan... Vi kan da hvertfall skjære gresskar, siden nå er jo jeg blitt ekspert!! La oss kjøre på med resten av de bildene fra gårsdagen; Ps. Jeg vet at det er helt forskjellig bildestørrelser, men jeg gidder rett og slett ikke fikse det denne gangen.. OG FORRESTEN!!! Statistikken viser høye lesertall, noe kommentarfeltet absolutt ikke gjør... Dere er blitt kjempe dårlige til å kommentere.. Jeg biter ikke altså, synes det bare er hyggelig med kommentarer! - Uansett,nå er jeg så trøtt at jeg snart stuper bakover eller forover eller what ever... I guess I should go to bed, g'night people! 

5 kommentarer

ugg sko

02.nov.2011 kl.04:22

Stilig <3! love the photos!! chuck and blair <3 skjekk ut her og :) :)

ugg sko

02.nov.2011 kl.04:40

Stilig <3! love the photos!! chuck and blair <3 skjekk ut her og :) :)

Christine

02.nov.2011 kl.07:49

Jeg kunne ikke vært i USA på Halloween for jeg ble redd bare av bildene, hehe, neida, joda. Skummelt med det døde mennesket da. Men det så kult ut!!! Bare lurer på en ting; hva skjedde med det grønne ansiktet??

Love you!!

Emilie Mikalsen

02.nov.2011 kl.08:42

Hahhaa., du er så random.. skriver en historie om halloween bamsen din..., veldig fine bilder da! Det blikket du sendte og det sinte blikket ditt var litt småskummelt da... haha. Så ut om en skikkelgi kul halloween feiring, flink du er til å skjære gresskar :D Skills. Fin du var som heks, og den "døde" personen var sykt ekkelt... med den politisperringen, bra å finne på noe sånt! Mye kulere halloween feiring enn her i Moss.... tror det kom to puljer med unger hos oss, og de var kjempe frekke og griske, bare grabba til seg godteri, jaja. Vi får gå trick or treat sammen neste år!

Kaja Marie

03.nov.2011 kl.16:12

Åå artig! ikke så mye å skryte av halloween her hjemme akkurat... jeg må le av deg noen ganger daa :D hihi, savner å kunne le til deg og ikke bare til deg på pc! <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits