oppsummering av en nokså hektisk uke

I forrige innlegg var jeg nødt til å få ut litt følelser. Derfor tenkte jeg å brukte dette innlegget på å oppsummere denne uka, siden jeg nevnte at den var så fantastisk bra. 

Søndag; Jeg, vmor og vfar dro på Walmart for å kjøpe kalkunen til thanksgiving, og diverse andre saker. Jeg hadde bestemt jeg for å lage en liten smak av norske pannekaker til gjestene, og ville derfor skaffe meg ingrediensene for det. Vi tenkte at søndag, nesten en hel uke før thanksgiving, er vel en ok dag å dra på. Der tok vi rimelig feil. En liten halvtime som vi hadde beregnet ble til tre lange timer, spesielt da kredittkortene bestemte seg for å streike da vi endelig var kommet frem til kassa. 

Mandag; Jeg dro som tidligere nevnt til New Orleans sammen med Paige, Krista, Allison og Bao-Thi (utv.studenten fra Tyskland). Vi hadde det veldig koselig, spiste brunch på Café du Monde, som serverer tidenes beste beignet's som er en form for gjærbakst (tror jeg?) La oss ta en titt på bildene som ble knipset denne dagen:

Kan aldri få nok av New Orleans, en by som definitivt er blitt en av mine favoritter!

Tirsdag; Våknet opp til hyggelig post, jentene på jobben hadde sendt meg en kjempe koselig gave som inneholdt norsk tipping's julekalender og et veldig koselig kort. Jeg fikk også et postkort fra to andre søte jenter ifra klassen. Senere kom Hedda over, vi spiste "sloppy Joe's", poppet pocorn, lagde cupcakes, spiste is (og is i Amerika betyr alle mulige toppings, peanøtter, sjokolade, krem og jeg vet ikke hva; alt du ikke skulle tro var meningen å bruke på iskremen!) - og vi så på film. En ekte amerikansk movienight, kaller man det!

Onsdag; Dagen etter dro vi på kino. Og for dere som ikke vet det, så er det billigere å dra om dagen istedet for kvelden. Og hvis det var opp til meg, ville jeg aldri ha gått inn i en mørk kinosal da det var 30 pluss ute, snakk om sløste soltimer.. Uansett så dro vi på kino da, betalte 20 kr istedet for 40, som er kveldssummen, spiste nok en gang usunn nachos med varm cheese som dip. Er du i Amerika, så er det satans vanskelig å ikke leve som en amerikaner også, skal jeg si deg!!! (Det får være min unnskyldning..)

Torsdag; Endelig var den så veldig kjente og ikke minst hellige dagen i hele Amerika; thanksgiving kommet. Jeg våknet ganske tidlig, gikk i dusjen og mens jeg ventet på at håret skulle tørke vandret jeg like så gjerne ut i stua hvor TV'en stod på, som vanlig - men denne gangen var det som å komme ut i stua hjemme i Norge på 17.mai da TV2 er rundt over hele landet og filmer forskjellige tradisjoner, viser klipp fra korpset om morgenen og har en hel haug intervjuer. Slik var det denne dagen. Det var filmet en rekke parader i New York, intervjuer og det var veldig tydelig at denne dagen var spesiell. Bare det, var en fin opplevelse for min del. - Og til mami, papi, og resten av dere der hjemme som kjenner meg godt; jeg har ikke forandret meg stort siden jeg dro; det har seg slik at hver gang vi skal noe sted så er det sånn her: "Andrea - we're going in the car, just waiting for youu" Og jeg bare; "Okaaay, i'm sorryy, just gonna get my shoes" mens de begynner å le fordi jeg stresser som bare det for å finne ut av hvilke sko som passer antrekket best.. Det er vel visse ting i livet som rett og slett ikke går an å endres.. I guess? Vel, over til bilder fra vår kjære thanksgiving dinner. Jeg har forresten bare to:

Vi hadde det ganske moro kvelden i forveien forresten, da jeg fant ut at jeg heller ville lage pappas stekte poteter med salt, pepper, hvitløk og masse smør istedet for pannekaker. Problemet var at da jeg fortalte at vi trengte å dra i butikken, hadde jeg allerede glemt at søndag var et kaos på Walmart, hva tenkte jeg på kvelden før "kvelden", da alle var ute for å kjøpte siste rest? Så vi lot gå med en ekte norsk ostekake istedet... Eller ikke, jeg skal fortelle dere én ting; Gud, hvor moro vi hadde det med denne kaka. Jeg lagde altså en ostekake, og da det var klart for dessert, sa både Suzanne og Tony at det vi hadde med en norsk ostekake bakt av en ekte nordmann, med fingerplukkede bær og fersk melket melk fra kuene, og i fra " the Pedersen farm" som familien min hadde sendt nedover, bare for at jeg skulle få laget denne kaken... De gikk faktisk rett på og jeg fikk spørsmål om oppskriften. Og til dere som vil se fasiten, jeg lo så jeg tårene rant, let's go;

Hele selskapet var at Hedda's house, så da vi senere skulle dra hjem igjen, ble hun med oss for å fullføre black friday dagen/natta etterpå! Ok, det hele startet med at vi satte oss ned for å lage en liste over butikkene vi skulle dra til: Walmart klokka 00.00, Target 01.00, Kohl's 03.00 og et par andre rundt 5-6 tiden, osv. Så dro vi da, 9.30pm for å få en bra plass i køen på Walmart, noe vi kunne se til nordpolen etter. Der var det smekk fullt! Ikke en gang en liten parkeringplass var å finne. Vi spurte et par damer i køen der om hvor lenge de hadde vært der, og folk hadde vært der siden 6pm, bare for å få en god plass i køen - butikken åpnet jo ikke før midnatt. Det hadde også vært to slosskamper klokken 9pm, fortalte en av damene oss. Vi snakker crazy Amerika? Her er et par videoer vi tok og et bilde av Hedda og meg;

 

Dette var altså flere timer før butikkene i det hele tatt hadde åpna! Dere kan forresten høre Suzanne si at vi heller skal dra på Starbucks å kjøpe kaffe. Vel, vi gjorde det, men til og med der var det umulig å komme inn. Ikke en gang drive thruen funket..

Fredag; Jeg tilbringte hele dagen med Suzanne og Tony, hjalp de å sette opp resten av julelysene. På kvelden dro jeg ut sammen med Andrea og Ashley. Andrea er fra kjemiklassen min, og må være tidenes søteste, føler jeg er blitt veldig godt kjent med henne den siste tiden. Og Ashley har jeg engelsk med, har faktisk ikke pratet stort med henne, men hun viste seg å være fantastisk morsom. Den jenta sa og gjorde så mye rart at jeg ble støl i magen etter å ha ledd så mye dagen etterpå. Andrea reddet forresten livet mitt med å gi meg en iPhone. Hvem skulle tro det? Så nå har jeg en telefon jeg faktisk kan skriv æ, ø og å med, mens jeg venter på min kjære 4s som kommer i posten som en julegave til meg selv, fra meg selv, en gang i desember. 

Lørdag; Idag var det vertsmors bursdag, og jeg ga henne et koselig kort hvor jeg fortalte hvor glad jeg var for å ha kommet til akkurat denne familien, en sånn dinglende duftgreie til å ha i bilen vet dere, en notisblokk med et fint dikt på, og familien middag på den faste bursdagsrestauranten vår; Chili's. Hun ble så glad at jeg ble overveldet med klemmer og nesten tårer. Og sånt noe blir en glad av selv også! Da vi kom hjem, så vi en julefilm mens vi tente alle lysene utenfor, så nå er det bare å vente på at jula skal komme! Føles ikke helt jul enda da, går liksom ikke ut av døra i shorts, i slutten av november.. 

Dette var min hittil fullpakkede uke, imorgen har jeg flere forespørsler om å finne på noe, så vi får se hva dagen bringer. Jeg har også et par bilder til jeg vil dele med dere fra uka før ferien. Vi tente "bål" i hagen, drakk kakao og hadde det veldig hyggelig sammen hele familien:
Fredagen før ferien, fikk jeg også senior genseren min, bildet under viser ryggen med alle underskriftene til alle seniorene. Min er inni 1-tallet, ganske på toppen og i venstre hjørne. Jeg fikk også med et lite koselig kort som ga en varm følelse inni meg, om at jeg også blir sett på som en av dem og virkelig blir satt pris på; 

Congratulations!! You are making Lakeshore High School history as a member of the 1st graduating class... the class of 2012. Wear your Senior Class T-shirt with Titan Pride!!

6 kommentarer

Kaja

27.nov.2011 kl.11:31

høres kjempekoselig ut alt sammen, skulle ønske jeg kunne kommet en tur! savner deg :*

Emilie Mikalsen

27.nov.2011 kl.13:59

Hørtes ut som en knall bra uke da! Bortsett fra at dere verken kom inn på starbucks eller walmart... hehe. Helt syk kø!! Hørtes ut som en koselig thanksgiving også <3

Kesia Olsen i Florida

27.nov.2011 kl.18:45

Ååh, jeg elsker New Orleans. Var der påfredag!

Oda

29.nov.2011 kl.08:52

Kjempekoselig å se at det går bra :) Kos deg videre! Men - har du skrapet alt allerede? :O Hehe :)

andrea

29.nov.2011 kl.23:20

Oda: Haha, ååhh, jeg klarte ikke holde meg.....! Du vet hvordan det er...

Beate

02.des.2011 kl.10:37

Øy, du skrapa alle rutene! Juks! Vant du foresten? :) Høres ut som du har det helt fantastisk :D <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits