Ho, ho the mistletoe

Hei hå nå er det jul igjen, nå titter nissen frem...eller noe i den duren! Jeg har det bare bra, hatt det helt awesome siden sist. På torsdag var det tid for å pynte juletre, noe som var veldig annerledes fra Norge. Her henger vi på chilipepper, kjøttbein, basketball capser, fotballer, donald, sommerfugler, krokodiller og det var rett og slett ikke måte på.. Jeg fikk sette opp den tradisjonelle julestjerna da!

Her er forresten noen andre bilder av Mylo og meg.Vmor bare; å nei, her viser han jo utstyret sitt, la oss ta et annet bilde.

På fredag hadde vi noe som heter "fun physics friday", det er noe lærerne vil ha en gang iblant fordi fysikk kan bli rimelig mye jobb i lengden. Derfor hadde han ene laget en sak (aner ikke hva det er kalt) ut av tre, tatt plastikk rundt, kobla til en maskin og et støvsugerrør. Det som var poenget var at vi skulle sitte påp denne saken og når vi skrudde den på, ble vi løftet et par cm opp i lufta og hvis en person pushet oss fremover da, suste vi avgårde! Den andre lærern filma.. Check it out (ps. utrolig dårlig kvalitet..) ;

 

Fredag kveld/ettermiddag dro vmor, vfar og jeg på handletur for å få kjøpt alle julegavene som skulle sendes hjem til Norge. Her er den norske nissen i USA i full gang med å pakke inn 01.00 om nattan: 

På lørdag var det å stå tidlig oppe, pakke resten av gavene og dra videre på postkontoret før vi tok turen til New Orleans for juleparaden. Det kunne sammenliknes med karnevalet på Tenerife, er veldig spent på Mardi Grass her da, som er enda større enn det igjen!!

Ps. Dette er hva vi møtte på, på vei til postkontoret lørdag morgen. Noen hadde prøvd å gjøre bilen sin om til Rudolf...:

Suzanne, meg og Tony. Fine vertsforeldrene sine det!!

Litt turistbilder må en jo ha, spesielt utenfor et Hilton hotell!

Så var det tid for paraden:

Kan ikke akkurat si jeg kom særlig i julestemning av dette, her er noen filmer, hva sier dere?

 

Etter paraden var det tid for lunsj, og vi dro nok en gang på House of Blues, og mens vi ventet på maten, syntes Suzanne vi skulle ta en titt på drinkene de hadde og tilby. Hun bare "Come on y'all, how strict can we be to them? We should allowed them to have a drink, have some fun" Også blunka hun til oss før søsteren slo tilbake "Oh nooo, are you crazy???" Mens Suzanne startet og le og slo tilbake "Next time, I'm taking y'all by myself". - Gotta love my hostmom!

Senere på kvelden tuslet vi langs gatene, og jeg fikk nok en gang et nytt syn av New Orleans, denne byen byr stadig på nye overraskelser! 

Her er forresten et bilde av et ekte pepperkakehus som var enda større enn vist på bildet. En utstilling på et av hotellene, var også et tog som gikk rundt det. Veldig fint!

Vi avsluttet dagen med "New Orleanske" beignet's og deilig kakao på Café du Munde.

Da vi kom hjem var det på tide å tenne på alle julelysene, og guess what? Vi har fått enda flere, nå har vi litt juletrær på plenen og nissen er på plass - nå er alt på plass! Vurderer å dra med meg disse tradisjonene hjem til Norge?

Til og med Mylo har fått julepynt på seg.. Sier bare Amerikanere.... Merry Christmas, everybody!!

Og forresten, idag fikk jeg tilbake senior prosjektet mitt. Jace fra klassen og jeg var de eneste som fikk en diplom for å ha fullført prosjektet med glans. Læreren var også veldig imponert da jeg var blant de aller beste karakterene og at det hele var gjort med mitt 2.språk. Må si meg litt stolt selv også, hvem skulle tro at jeg ble en av de beste?

Og akkurat i det jeg var på vei med å avslutte dette innlegget, kommer vertsmor inn med en konvolutt til meg, se hva det var fornoe:

Awwww, tusen takk, bestemor og bestefar <3 <3 <3 <3 <3

4 kommentarer

Emilie Mikalsen

06.des.2011 kl.14:27

Åh det så kjempe koselig ut!! Treet ble fint da, selvom det var mye rart på det, vi i Norge er liksom vandt med å ha julepynt på det, haha. Nei, jeg synes ikke den juleparaden gav så veldig mye julestemning, men det var jo sikkert litt morsomt å se på det da! :D den støvsuger dingsen så sykt kul ut!!!!!! Sånn vil jeg prøve, haha. De kake greiene dine så veldig ekle ut... også kom jeg til å tenke på hvis du nyser eller puster litt tungt så fyker alt det melet, haha. Eller er det mel egentli? Hvertfall noe pulver greier. Åh, så flink du var på senior prosjektet!! Jeg er så stolt av deg <3<3 Jeg beklager at vi ikke fikk sendt deg noen av de filmene om norsk lunsj som vi hadde lovet, men det gikk jo bra selvom! Love you!

Anna Markussen

06.des.2011 kl.21:28

Åhh, alt ser utrolig gøy ut! Love you!

Madelen i New York

07.des.2011 kl.01:11

masse fine bildeeeer! blåååfjell <3

tante

10.des.2011 kl.02:56

Jenta si det! Utrolig fint å lese bloggen din, men det med at du vil bli der kan du glemme. Glad i deg

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits