tenk at halve utvekslingsåret mitt, nå er over

Er det bare meg, eller har denne helga flydd avgårde fortere enn en redd marihøne? Føles jo som om jeg akkurat kom hjem fra skolen fredag ettermiddag. Jaja, I guess I'm just to busy having fun...hihi!

På fredag fikk jeg tilbake to tester i fysikken, pluss at vi hadde en som jeg ikke har fått tilbake enda. Får den imorra, og er veldig spent på hvordan det gikk, for det avgjør nemlig om jeg skal ha eksamen i faget eller ikke.. Nerevepirrende.. Uansett, man blir jo ikke akkurat misfornøyd av dette;

Ps. de to nullene i "100" på den ene prøva, irriterer meg, tydeligvis en lærer som aldri lærte seg at nullen skulle lukkes.. Det husker jeg min barneskolelærer var veldig nøye på!! :-)

Jeg tror forresten bussjåføren trodde jeg var verste pillemisbrukeren her om dagen da jeg dyttet i meg en hel haug med allergitabletter på vei til skolen fordi jeg ikke rakk det mens jeg var hjemme. I tillegg til at jeg satt rett bak han, for jeg setter meg alltid på første rad i bussen..haha. Så da jeg klarte å svelge vannet i feil rør fordi han kjørte over en dumpel/humpel(?) akkurat i det jeg slukte pillene med vann, tror jeg han begynte å lure på hva som foregikk bak seg, for da ga han meg litt urolige blikk i speilet mens han prøvde å spørre om det gikk bra. Jaja, det var litt av min hverdag, og for å smøre smør på flesk eller sette prikk over i'en, alt etter hva du foretrekker, så velger jeg å slenge ut et par bilder av resultatene. På torsdag pakket jeg og vmor mer pakker, samtidig som vi skrev julekort, så snart blir det å finne et julekort i postkassene til dere jeg har adressen til! :-)Jeg kutta meg forresten på fingeren da jeg skulle vaske opp her om dagen. Det svei.. Nasty meg tok bilde av det også, så klart: 

Ok, så var vi kommet til helga igjen da. På lørdag hadde jeg store planer om å gjøre diverse saker før jeg skulle på scavengerhunt klokken fire. Det kunne jeg jo bare glemme da jeg sov til 2.20pm, da var det å hoppe rett i dusjen og gjøre seg klar.....RIP "to do"-listen min...:

Scavengerhunt er noe av det morsomste jeg har gjort noen gang! For dere som ikke vet hva det er, så er det slik at vi var en vennegjeng på ca 20 stk, dro på restaurant og spiste god mat klokken 4pm, før vi delte oss inn i gruppene, som var ca 4 stk per gruppe. Jeg var sammen med Hannah, Jonathan og Andrew. Så fikk alle gruppene en konvolutt med en liste over ting å gjøre, det var også listet poeng ved siden av hver ting. Om å gjøre å få mest poeng. Og for å få disse poengene, måtte det dokumenteres at det var gjort, for det skulle nemlig avgjøres klokken 10.30pm hos Megan. Og det var jo litt drøye ting da, kan man si.. Som f.eks; en av lagmedlemmene måtte løpe naken rundt fotballbanen på skolen, en av gutta måtte shave en hel legg, drikke et glass hot sauce, bli satt i håndjern av politiet, bli kastet ut av walmart, spørre etter herre g-strengene på Victoria Secret, bestille på spansk på en av drive thruene, osv. Utrolig morsomt!!!

Forresten på torsdag tok jeg senior pictures hos en ordentlig fotograf. Og når man drar til en ordentlig fotograf, så forventer man han han skal fortelle deg hvordan du skal sitte/stå/posere, WHATEVER, for å få best mulig resultat, eller??? OK, DENNE MØKA (for å ta det pent) fotografen, han gjorde meg om til en POLKAGRIS, åh, jeg kunne kvalt han...neida (joda, omg!!).. Tenk at dette bildet skal forever opp på veggen på skolen OG i årboka.. Kan ikke si jeg gleder meg stort til det.. Kan ikke egentlig skjønne hvorfor jeg poster det til dere på bloggen heller.. Men så gjør jeg nå det likevel da.. Åh, nedtur...

Idag er det forresten akkurat fem måneder til jeg er hjemme på norsk jord igjen. Hvordan det føles? Jo, eh, rart. Jeg mener, jeg har vært her i fem måneder allerede, opplevd en hel masse, og er egentlig klar for å dra hjem og gi dere alle bamseklemmer. Men likevel så kjente jeg plutselig at jeg ble litt stressa, hallooo, FEM måneder? Det betyr hurry, hurry, jeg har jo fortsatt en hel del av opplevelser og erfaringer jeg skal ta med meg hjem. Føler jeg trenger litt mer tid?

Vel, nå er klokka snart midnatt, jeg har en spansktest imorgen tidlig som avgjør om jeg er exempt fra spansk eksamen, og det MÅ jeg bare bli, ellers blir jeg #@§!% 

God natt, Amerika, god morgen Norge (åh, det minte meg forresten på at jeg ved disse tider, altså norsk tid, for bare noen måneder siden pleide å stå opp til god morgen Norge og Noddy på tv.. innså ikke før nå at det faktisk gir meg et stort savn, jeg elsker jo morgentimene i Norge)

5 kommentarer

Bergensmil

12.des.2011 kl.06:47

Kan tenke meg det føles rart at det er så lite tid igjen før du skal hjem igjen ja!

Sine

12.des.2011 kl.17:32

Vet du om dere har tysk på skolen din? Tror det er ganske uvanlig i USA, men bare lurer på om det er noen skoler som har det i det hele tatt :p Håper ikke skolen jeg kommer til neste år har det, for det betyr at jeg må ha det!!

Kaja

12.des.2011 kl.23:00

du er meg en herlig en du! bra du koser deg og har det bra, scavengerhunt hørtes gøy ut (sånn som på one tree hill!!) savner deg, jenta mi <3

andrea

12.des.2011 kl.23:16

Sine: Hei Sine, skolen jeg går på tilbyr bare spansk og fransk, veldig sjeldent at skoler i USA tilbyr tysk!! :)

Emilie Mikalsen

13.des.2011 kl.08:40

Åh du er så flink på skolen snuppa!! Skulle gjerne hatt den A'en i fysikk.... håper spansk prøven din gikk bra og det der middag greiene og de oppgavene minte meg skikkelig om den ene oth episoden hvor Lucas f. eks. må kysse Anna i en sånn bildekioskting osv. Love you! 5 måneder til vi sees, tiden går fort!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits