Celebrating Christmas in a whole new world

 Hey, long time no see! Har jo ikke lagt ut bilder her på bloggen på evigheter.. Vel, jeg har gjort en del morsomheter som jeg synes jeg er nødt til å dele! :) Om mandagen var vi på Christmas in the Oaks i New Orleans og stod på skøyter. For det første var det en utroolig stor, flott park med uendelig mye julelys! Kall det gjerne harry, men det var rett og slett vakkert! Og bildene fortsetter;

Her er et bilde av meg og Brent utenfor parken, vi satte oss ned for en liten pause på veien til parkeringsplassen - dere vet, det var jo så fryktelig langt å gå....:

Og her er forresten to hus som hadde foreberedt seg på julen, welcome to lightyland...:

Vi har også fått jul i stugo, jeg synes det er kjempekoselig her nå! Litt mye kanskje, men det er jo trossalt amerikansk jul jeg skal feire i år da!Forresten så kom studenten fra Danmark, fra i fjor, over en tur da vi tok det årlige julebildet! Neste år blir det to dataer sa dem...:

Her om dagen hadde vi også juelverksted, vi lagde juletrepynt ut av krabber som vi hadde spist noen dager før. Vasket dem, og malte dem! Kjempe koselig :D Fra torsdag til fredag, forrige uke, sov jeg hos Hannah, supahkoseliig! Vi dro og gjorde neglene våre, som jeg nevnte i videoen, tok et bilde da vet dere;

Ps. så ødela jeg yndlings solbrillene mine ved å sette meg på dem.... Da ble jeg rimelig sad, hva skal jeg gjøre nå da, uten solbriller, det er jo krise :(

På onsdag var  vi i dyrehagen, og den var noe sånt som 120 år gammel! Den hadde en utrolig sjarm og var en veldig fin opplevelse, selv om jeg pleier å kjede meg ihjel i dyreparken i Kristiansand (er liksom moro første gangen, og så er det bra..gruer meg til jeg må ta med mine egne barn - heh, nå tenkte jeg litt langt fram i tid..beklager)

Noen hadde forresten pynta bilen sin...:

Hedda ble med oss hjem etterpå for å sove over. Vi dro på kino og skulle egentlig se New Years Eve, men endte opp med Alvin and the Chipmunks, joda, søt den! Men det blir New Years Eve på oss neste uke fant vi ut! :) 

Dagen etter skulle vi bake litt skandinavisk julebakst! Og det ble å dra til World Market for safran som forresten også er det dyreste krydderet i verden. 0,5 gram = $5 = 30 kr!! Og vi trengte fire pakker, vmor bare; kan dere ikke droppe den ingrediensen a? Haha, hun visste tydeligvis ikke at lussekatter uten safran ville blitt kjedelig..

Forresten første gang jeg fant noe fra Norge der, men denne gangen lyste denne esken opp mot meg! Elsker å se ting merket "norway" ;Her har vi et bilde av alle ingrediensene! Vi lagde også Mozartkuler! Ikke at jeg er noen stor fan, men det smakte faktisk utrolig godt, det er jo trossalt den eneste norske julesmaken jeg har hatt denne jula! Har en pakke med toro julegrøt som bmor og bfar sendte meg da, så får vel lage det riiimelig snart!! :D   Og forresten, så hørte jeg om smørkrisen dere har vært så heldige å havne i nå i jula, tenkte jeg bare skulle fortelle dere at her er alt bra, og vi har smør i massevis. Noen som kunne tenke seg at jeg sendte over litt?

De fineste jentene sendte meg forresten en julegave jeg ikke klarte å vente med å åpnne <3 you're the best;

Var forresten med Hannah på jødeparty igår kveld, haha!

Her er et random bilde vi tok av hamburgeren vi måtte bestille uten kjøtt på Scavengerhunten.. Fristende..;Og dette bildet dukket opp på lokal avisa's nettside, noen som laget en by av pepperkakedeig i New Orleans;

Idag tidlig Skypet jeg med fine mennesker i fine klær;

Selv ble jeg seende slik ut idag, her er det tydeligvis ikke vanlig å pynte seg til noe.. Ikke at det stoppet meg fra å ha på meg kjole da..:

God jul, alle sammen! Håper dere har hatt en super kveld! Jeg tenkte å laget et eget innlegg om Christmas Eve og Christmas Day imorgen hvor jeg viser pakkene også videre :) 

Én kommentar

Emilie Mikalsen

25.des.2011 kl.14:39

Alt så jo kjempe koselig ut Andrea! Også måtte jeg fortelle kjære mor om lussekattene deres, og hun sier at 0,5 gram safran her i Norge er oppe i 45 kr... så du er heldig som får det 15 kr billigere, hihi. Så fin du ble på julaften da, gleder meg til å høre og lese om din julaften og for ikke å glemme første juledag! Love you!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits