i remember last year like it was yesterday

Nei, vent? Det var jo igår, hehe heheh heh, jeg er så funny altså - hvor tar jeg det fra? Tulla, la oss være litt seriøse. GODT NYTTÅR, DERE!!! Jeg har sovet hos Hannah siden fredag, og kom hjem igjen ikveld. Vi har hatt det såå koselig! Elsker å være sammen med henne, hun er en gladjente skal jeg si dere! Så på fredag satt jeg og gjorde litt i scrap boka mi, mens det hamra innpå med meldinger fra Hannah som lurte på hvor det ble av meg.. Så da var det ikke noe annet å gjøre enn å pakke sakene og komme seg avgårde!

Da jeg omsider fikk stumpen i gir, innstallert meg på rommet hennes, gjorde vi ikke stort annet en å bli liggende å prate til vi til slutt sovnet. Jo, forresten, hun tok et bilde av meg da, og la det ut på en fotoside hvor hun skrev "She's a princess" haha, lol, man kan jo drømme :)

Og etter det, så fant jeg dette fine bildet på en annen nettside og da tissa jeg nesten på meg av latter...Snakk om dårlig humor, men guud så morsom den var da... Si dere er enige, plis:

På lørdag skulle vi egentlig dra å se New Years Eve, men da vi kom til billettluka og sier at vi gjerne vil ha to billetter til den filmen får vi tilbake "Oh, sorry, we're already sold out", hvem i all verden er det som drar for på kino når det er tretti grader og sol klokken TOLV om formiddagen på en lørdag?!?!?!?!?! Så det endte opp med at vi ikke fikk sett den.. Derfor dro vi innom noen butikker før vi tok en Starbucks på vei hjem igjen. 

Da vi kom hjem til Hannah igjen, spurte Clair, moren hennes om ikke vi kunne hjelpe til med å lage litt mat som vi skulle ha med til et party senere på kvelden. Og dermed så bakte Hannah kake mens jeg stod for grillen - og tro det eller ei, selvfølgelig ble det svidd kjøtt.... - Oops, nå er det vel sånn ca fjerde, femte gangen jeg har fått et hint om at jeg ikke er noen fremtidig kokk, bare her nede..

Så var det på tide å gjøre seg klare for kvelden da, og etter en varm dag, skulle det selvfølgelig bli kaldt på kvelden..og jeg hadde ikke engang tatt med meg noen strømpebukse til kjolen så da ble det finfin bukse og ullgenser, aldri følt meg så lite pynta på NYTTÅRSAFTEN før...nesten litt trist :(:( Uansett, det var en helt okidoki kveld, har opplevd bedre, men med godt selskap ble den ikke så aller verst likevel! 

Vi kom dit sånn ca rundt sju, da det egentlig hadde begynt klokka fem.. Det var et crazy stort hus, aldri sett noe liknende før. Det var forresten eid av et vennepar av foreldrene til Hannah, og stua var på størrelse med huset jeg bor i nå, pluss at de hadde et giga basseng, pluss to jacuzzier, og det var en utendørsbar, mange koselige sittegrupper, som om det var en uterestaurant og hagen var gigantisk! Jeg kan ikke sette ord på det engang, det var rett og slett et par styrt rike mennesker jeg festa med igår for å si det sånn, dere! Her er noen bilder;

Hannah, meg og Jonathan

Haha, mamman til Hannah er tidenes søteste, men fyy så SILLY hun kan være til tider også. Her er Bruce, Clair, Hannah og meg

Love love love you

En fin kveld hadde jeg ihvertfall da, og det håper jeg dere hadde også! 

Idag etter frokost dro vi nok en gang til et annet vennepar av Bruce og Clair for å se Saints kampen, ikke like rike, men ikke langt ifra heller! Fin mat, fint hust, fint selskap, og en seierskamp! Klager jo ikke da! Etter det, dro vi på kino igjen, men denne gangen for å se Sherlock Holmes - ikke noen megtype film i hvertfall, dønn kjedelig for å være helt ærlig.. Etter det dro vil til Buffalo Wild Wings for å spise og deretter ble jeg kjørt hjem til den fine vertsfamilien som hadde savnet meg hele helgen :)  

Haha, teksta forresten med Joe istad, og det var litt morsomt, fordi det har jeg slik at jeg fortalte han at mange mennesker ute i verden ser på USA som en gjeng rullende hamburgere, også hadde vi det litt moro ut av det da, og siden han ikke visste om noe stygt å si om Norge, så låt samtalen sånn her;

Haha, funny, funny.. Nå skal jeg ta kvelden, siste feriedag er imorgen og den skal nyyytes! Men må si jeg er gira på å starte andre semester også - gleder meg til det!! Vel, goodnighty, night!
3 kommentarer

Emilie Mikalsen

02.jan.2012 kl.12:59

Åh, det prinsesse bilde var kjempe fint av deg da! :D Hahaha, jeg tok den!!

Det så jo ut som en koselig nyttårsaften likevel da, selvom den ikke var helt som du hadde håpet på. Veldig fine bilder! Kos deg masse siste feriedagen, vi starter jo helt likt på skolen vi også! :D Love you.

mescarlett

03.jan.2012 kl.18:38

Åh andrea jeg savner deg også jo!

Ser ut som du har det ganske deilig da, i motsetning til andre (tonje stakkars). Jeg må serriøst oppleve noe sånt ass!

Men ikke ha det for godt da, fordi du skal jo komme hjem til oss!

Når dere kommer hjem, kaster vi ut alle innvandrerne som har kommet inn i klassen vår :D <3

Beate

05.jan.2012 kl.14:15

Hei hei :D

Dårlig humor lenge leve! Ug Lee :D

Mange fine bilder av deg. Det hørtes ut som om du hadde en fin nyttårsfeiring, i motsetning til meg som sovna klokka 10 den kvelden :) hehe

Klem

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits