we all have time machines

Some take us back, they're called memories, others take us forward, they're called dreams. 

Kan ikke tro jeg glemte å legge ut dette bildet i forrige innlegg! Vel, jeg håper dere alle har hatt en super start på det nye året, noe for å være helt ærlig, jeg ikke hadde! Lå å vrei meg nesten i krampe kvelden før skolestart fordi jeg var så redd for at timeplanen min skulle være skikkelig kjip ettersom jeg har byttet en del klasser. Det føltes som om det var august igjen og jeg var livredd for å måtte gå gjennom alt jeg gjorde de første månedene en gang til. Men så fikk jeg visdomsord fra Hanne-Mari da; "Du vet at det kan ikke bli så ille som du tror, denne gangen kjenner du en hel del mennesker og engelsken er så mye bedre, dette går bra det her!" Og hun hadde jo helt rett, som vanlig, selvfølgelig. Jeg er ikke hundre prosent fornøyd med klassene, men det har med å venne seg til det igjen, akkurat som i sommer, og etter det blir alt bra. Så nå er første uka over, etter neste uke vil det ha blitt en vane igjen, og jeg er SÅ happy for at jeg har physics og lunch med Hannah, noe jeg ikke hadde forrige semester, da møttes vi bare ved skapet sånn ca en gang om dagen...I helga har jeg vært med Hannah (igjen, haha), nå er det gått fra "So what are you doing this weekend?" til "So what are we doing this weekend?", love it! På lørdag var vi sammen med Jonathan i tillegg, vi dro for å spise lunsj, deretter til et cupcake sted, er så innmari fint å være i Amerika dere, der er det ingenting som heter å følge med på vekta, nei.. Da jeg kom hjem igjen var det klart for Saints som spilte en avgjørende kamp mot Detroit. Hvem vant? Saints selvfølgelig!

Sent lørdag kveld, fikk jeg mld fra Hannah som spurte om jeg ville være med til kirken på morran, og snill som jeg er, svarte jeg ja til det. Derfor kom hun og henta meg klokken ni da det begynte kl 9.30, men treige som vi er så kom vi oss ikke herfra før halv ti.. Det var ferdig i 11-tiden og jeg tenkte, perfekt for jeg hadde nemlig planer om å skype med mi noruega familia, men da hun foreslo en brunch etter kirken ble det litt vanskelig.. Derfor fortsatte dagen slik; brunch på en fin liten fransk restaurant, for å gi dere detaljer, satt vi ute i shorts og t-skjorte med solen stekende i ansiktet, det var virkelig herlig! - For dere vet vel at det er januar?

Og slik går no skuldagan! Vi har nemlig fysikk sammen og jeg er så takknemlig for det!!!;

Suzanne's familygift for Christmas, var denne goingen her, så den er tatt godt i bruk, love love love! Til mamma; vi må virkelig få kjøpt en sånn en vi også, den som vi har siklet etter i evigheter, nå har jeg til og med testet ut hvordan det funker og det er rett og slett himmelsk!

Forresten, fant noen bilder fra nyttårsaften, Hannah og Andrea i et nøtteskall, vil dele det med dere;Dette møter jeg hver dag....hun skjønner ikke at jeg er allergisk, selvom jeg har vendt meg til det nå da. Men er er ikke så veldig begeistra for det beistet liggende i senga mi uansett, ikke skjønner ho norsk heller..

OG, dette holdt jeg nesten på å glemme, etter at jeg og Hannah hadde spist denne fine brunchen, dro vi på litt halvveis shopping, en liten tur innom American Eagle og Bath and Body eller hva den butikken er kalt, og enda en butikk jeg ikke husker navnet på, men poenget er, de hadde VOSSVANN!!! :D Så jeg fortalte Hannah hvor fantastisk dette vannet var, og at hun støttet Norge ved å kjøpe det. Så får jeg tilbake "But Andrea.. I have never in my life bought water as expensive as that!" Og da måtte jeg le, for dere vet den største flaska man kan få med sparkling, den kosta 2.49 = litt mer enn 12 kroner, er ikke det bare insaane?! Det endte opp med at hun gikk ut av butikken med en 6-pack Vossvann, så stolt og når hun smakte på det, kunne jeg se skuffelsen i ansiktet hennes "This is just like normal water, I can't believe I just bought that expensive water, I don't even talk norwegian after drinking it!" 

Etter dette dro vi til Lakefronten for å gå tur med hunden hennes som kastet opp i bilen på vei tilbake, antakelig fordi vi stoppet for å kjøpe frozen yogurt som vi også lot henne få litt av.. Nasty. Vel, vel, en fin helg har jeg hatt. OG FORRESTEN, visste dere at One Tree Hill starter opp med siste sesong på onsdag? Ah, can't wait, Hannah og jeg har funnet ut at vi skal se alle episodene sammen hver onsdag, det blir saker vettu!

Haha, en siste ting; idag hadde jeg null lekser etter skolen fordi LSU spilte mot Alabama, noe som tydeligvis var mye viktigere enn lekser! Og jeg er jo ikke akkurat ufornøyd med den konklusjonen! Uansett, jeg tok noen bilder av stua, ettersom vi pyntet opp med LSU stuff, jada alt er drøyere enn drøyest her i Statene! Men de bildene får komme i neste innlegg ettersom at de ligger på speilrefleksen akkurat nå, og jeg er for trøtt til å begynne og ordne med det.

Uansett, dette var en liten oppdatering. Jeg har det bra. God natt og farvel, vi snakkes igjen!

3 kommentarer

Emilie Mikalsen

10.jan.2012 kl.07:00

Hørtes ut som et kjempe fin helg da! :D Koselig med brunch og at du får ha fysikk sammen med Hannah! :D JA, OTH!!! Uheldigvis kommer de en dag etter dere i USA da... så første episode kommer torsdag 12. januar og skal gå på torsdager, så ikke si noe om hva som skjer!! :D Hihi

Anna Markussen

10.jan.2012 kl.20:10

Fine tider!

Kaja Marie

12.jan.2012 kl.15:31

<3<3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits