It's mondayyy

(Dette var meningen at jeg skulle poste igår, men blogg.no var ikke særlig samarbeidsvillige..)

Hey y'all, what's up? 

Jeg har i hvertfall hatt tidenes kjedeligste helg, og lengtet allerede fredag kveld etter skolen...Haha! Alle vennene mine har nemlig vært opptatt med jobb og andre familie greier hele helgen, derfor ble jeg nødt til å bli hjemme. Ikke misforstå, jeg elsker familien min, men når vi ikke har noen planer, blir det utrolig kjedelig å bare være hjemme i tre dager, de dagene blir innmari lange i lengden. 

 

Vel på fredag hadde vi en interessant anthropology time, vi skulle skrive om oss selv. Temaet vi har for øyeblikket er kultur, og hvordan kulturen vår hadde vært med på å endre oss som personer det siste året. Og det var jo lett for meg å skrive om det. Eller, egentlig ikke. Det er liksom veldig vanskelig å få det ned på papiret. Jeg vet jo hvordan jeg føler det inni meg og hvor store forandringene er, men det blir veldig vanskelig å forklare, fortelle og skrive om det. Men likevel så prøvde jeg da. Tenkte jeg kunne dele det med dere her på bloggen. Trodde først jeg hadde misforstått oppgaven, men så fikk jeg tilbake meldingen i dag hvor det stod; Great job, Andrea - you have a good point. Og selvfølgelig etterfulgt med en A, hihi. Tydeligvis forstod jeg den likevel. Dette er hva jeg skrev; 

 

This year has definitely made me stronger. I have learned how to handle tough situations on my own. I have learned how to fit in to a whole new world, at least culture. One thing, that's for sure, is that it's not easy, not at all. And the reason why, is because you don't know anything or anyone. You step in to something you could never imagine what would be like, if you didn't experience it by yourself. I know by now, that I have grown so much this year, in every single way. How I now make decisions, how I act, and how my life later on, will turn out to be, is based on this experience - on this year, and also what I have learned about myself, that I didn't know before. I pretty much had to forget my own culture and start living the American one. But it's actually a good thing, because, when I go back home, I will bring so much new, and absolutely very different values with me. - And that is going to be great.

Fredag ettermiddag kom vertsmor hjem med en kasse full av levende krabber "Hey, I was thinking we could boil some crabs tonight" - Haha ehhh yeaa, suree.... Bildet over viser krabbene etter de var kokt. Sammen med ekstreemt spicy poteter og mais. Men det var søren så godt da, det skal være sikkert og visst. Vet at mamma og pappa ville ha elsket det! (Så nå kan dere angre på at dere drar til Tenerife istedenfor å komme å besøke meg..!!!!) Tulla, hihi. 

Låste meg forresten ute på fredag da jeg kom hjem fra skolen. Hadde glemt nøkkelen, og ikke kunne jeg finne reserve nøkkelen heller.. Derfor ble jeg sittende ensom og forlatt med meg selv, mobilen med tre prosent strøm og en klementin. 


 

Også her om dagen lagde jeg den fine grøten vet dere. Først fikk jeg skikkelig noia for at den aldri ble tjukk, selvom det stod at den skulle bli det etter fem minutter. Så da måtte jeg ringe Madelen, ettersom hun lagde samme grøten bare noen få dager før meg, og hun fortalte at hun hadde stått en halvtime, så da var det ikke annet å gjøre enn å vente da gitt...

På lørdag og søndag lå jeg heele dagen i hengekøya og koste meg med alle bladene som jeg har fått tilsendt, men som jeg ikke har funnet tid til å lese. Tror jeg hadde seks stykker, nå er det bare to igjen! Sweet. Og forresten, noe så uforventa, men fantastisk hyggelig! Lørdag kom postmannen på døra med enda en pakke til meg - og denne gangen var det fra verdens beste sjef, Iren! Utrolig koselig!


 

Idag da jeg kom hjem fra skolen var det duket for lekser igjen. Hva annet forventer man en mandags ettermiddag liksom? Haha. Altfor mye historie lekser - heldigvis så har vi om noe som interesserer meg, nemlig 2.verdens krig, så da er det liksom greit likevel. Det eneste irriterende er at halvparten av leksene vi gjør, blir ikke engang sjekket for en karakter, men med den nye læreren jeg har fått, så vet man aldri hva hun tar inn og hva hun lar være. Derfor lønner det seg dessverre og gjøre alt..

 

 

Heldigvis så fikk jeg en liten oppmuntring mens jeg gjorde leksene mine da, elsker denne teen, drikker den så og si hver dag. - Noe jeg ikke kan i Norge, ettersom den koster 40kr, her er får du 10stk til 10 dollar på Walmart, det er 60kr det! 

 

 

Vel, nu skal jeg ta meg en dusj før loppekassa roper, en ny dag og definitivt nye muligheter imorgen. Jeg er forresten allerede klar for helga, ikke fordi jeg ikke liker skolen, men fordi jeg faktisk har planer denne helga, jihuuu! 

 

Ps. kan dere forresten se hvilke bilder som er tatt med speilrefleksen og hvem som er tatt med telefonen? Haha, jeg ser ekstreem forskjell! Elsker speilrefleksen, føler meg så boss når jeg går med mitt fine smykke hengende rundt halsen!

 

Vel, nok for denne gang, håper dere hadde en litt mer interessant helg en meg! Me prekast, 

3 kommentarer

Emilie Mikalsen

25.jan.2012 kl.07:08

Åh, så fin tekst du skrev! Du har i hvert fall blitt mye bedre i engelsk siden du kom dit da (no fence) <3<3 Hørtes ut som en ganske avslappende helg selvom du ikke hadde så mange planer da, hihi. Ja, jeg ser veldig godt hvem som er tatt med speilrefleksen din og hvem som er tatt med iphonen :D

Emilie Mikalsen

26.jan.2012 kl.07:14

Btw, den te'en drakk jeg også her om dagen!! Dyrt for den i Norge da, men verdt det :D

Sine

30.jan.2012 kl.22:15

Når søkte du om stipend, hvis du gjorde det i det hele tatt da? :) Skal til USA neste år, så lurer på når jeg må få gjort det :p

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits