extremely loud and incredibly close

One of the best things in life, is realizing you're perfectly happy without the things you thought you needed the most.

Helgen kom og helgen gikk? For meg fløy den i hvertfall avgårde denne gangen! Dro til Hedda på fredag, spiste på koselige restaurant hvor vi møtte Anais og Camille (fra Frankrike begge to), deretter spiste vi og dro på kino. Så tidenes vakreste film, nemlig overskriften til dette innlegget, Extremely loud and incredibly close, som handlet om 9. september 2001. En utrolig sterk film, jeg har aldri grått så mye på kino før! For dere som har sett Dear John og My sister's keeper, så ligger den på samme "gråtelinje" hvis det er noe som heter det... Uansett, en vakker film som er verdt å se. 

Etter kinoen dro vi hjem til Hedda for en sleepover, der var også Chris, Hedda's vertsbror, så han joina selvskapet vårt ettersom vi lagde bål i hagen, spiste marshmallows og S'mores (en slags sjokolade/kjeks/marsmallow sandwich) og drakk kakao, og med musikk i bakrunden og god stemning, kan man ikke klage. Satt ute til langt på natt og hadde det super koselig, elsker slike kvelder!

Lørdag gjorde vi svært lite, knall fint vær, så vi var ute i solen og tok en del bilder, Camille ble hentet tidlig, mens Anais og jeg ble værende. Jeg sov også over enda en natt, ettersom at Suzanne og Tony så og si spent the night in New Orleans. Gotta love having a hostcousin! Jeg rett og slett elsker det.

Søndag morgen dro vi i kirken deres, som ikke er fullt så interessant som vår. Derfor ble jeg kjempeglad da Sandra spurte om ikke jeg ville se til de små barna mens foreldrene var inne i kirken. - Noe jeg gjorde med stor glede! Det var skikkelig hyggelig å være sammen med barn igjen. Føles som en evighet siden jeg hadde snakka med den automatisk-lyse-baby-stemmen som får deg til å høres ut som en idiot vet dere, og det føltes skikkelig godt. Da foreldrene kom begynte den 16-måneders gamle bebigutten å gråte for han ville ikke gå fra meg. Moren måtte bruke sin woman-power for å få han til å slippe taket i meg altså, aww! Etterpå spiste lunsj, og dro deretter hjem til Hedda igjen hvor vi chillan med Chris. 

Da jeg kom hjem igår kveld, vasket jeg litt klær før jeg dro videre til Hannah igjen og ble der over natten siden foreldrene hennes har vært i Los Angeles denne helga og kom ikke hjem før idag. Så det var også superduper koselig, kjenner jeg hadde savnet det søte ansiktet! Haha, nå har jeg kommet vel hjem igjen og endelig landet i min egen seng. 

Jeg har hatt det fantastisk siden sist og nyter hver eneste dag, tenk at igår hadde jeg vært her i akkurat seks måneder. Dessverre bare drøye tre igjen til hjemreise. Helt utrolig hvor fort det har gått!

Neste helg skal vi forresten dra til årets første Mardi Grass parade, og på søndag skal Hannah og jeg begynne å se på prom kjoler! Can't wait! Her er noen bilder fra lørdag;

5 kommentarer

billigbrudklanning

31.jan.2012 kl.03:45

I morgen starter endelig det andre semesteret på masterenog jeg gleder meg kjempe masse!

Emilie Mikalsen

31.jan.2012 kl.07:11

Hørtes jo ut som en utrolig fin helg, fått gjort mye koselig du! Må bare si at de sjokolade/marsmallow sandwichene hørtes rimelig ekle ut... hehe. Den filmen må jeg se, husker godt mye jeg gråt av my sisters keeper. Kjempe fine bilder, herregud så nydelig du er Andrea! Likte det første bildet av deg og Hedda hvor dere ler :D

Anna Markussen

31.jan.2012 kl.15:17

Herlig helg! Du er pen, du :)

Andrea Lillemo

02.feb.2012 kl.21:15

Hei. Jeg kjøpte den genseren da jeg var i Stryn, og jeg finner den ikke på nettet. Men jeg fant den "samme" genseren bare som hettegenser. http://store.moodsofnorway.com/no/products/woman-tops-hood/hekla-brown-kiss-me/

Fin blogg!! :D

sineusa

02.feb.2012 kl.23:09

Åå, den filmen må jeg se! Takk for svar, leser bloggen din fast og gleder meg til å dra selv :)

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits