the only mothers it is safe to forget on mother's day are the good ones

To describe my mother, would be to write about a hurricane in its perfect power.

Kjære, vakre Mamma'n min! Selv om overskriften på innlegget tyder på at jeg har glemt morsdagen din, så har jeg så absolutt ikke gjort det, men ettersom at dagen er over for lengst i Norge, så følte jeg det passa rimelig bra likevel. Jeg har ikke glemt deg, jeg har bare levd sju timer etter dere der hjemme, og vært rimelig opptatt i helgen. Det vil også si at jeg har vært uten internasjonale penger på telefonen, tid til skype eller andre muligheter som ville funnet en løsning til å ønske deg en fin dag.

Vel, det er dager som dette, hvor det går opp for meg at det har gått over seks måneder siden jeg hørte deg kjefte på meg sist. Det rare er at jeg pleide å hate det, men innimellom kjenner jeg at det er litt savnet. Jeg tenker også på de gode stundene vi har delt sammen, alle minnene vi skal bygge videre på når jeg kommer tilbake, alt du gjør for meg og hvor viktig du er for at mitt liv holdes komplett. Jeg er så utrolig takknemlig for deg, at det ikke finnes ord. Det skulle så absolutt ha vært en selvfølge at alle verdens barn, var født av en mor like verdiful som min. Jeg håper du hadde en god morsdag og fikk servert et dusin roser på sengen. Jeg er utrolig glad i deg, mamma!

 

No language can express the power and beauty and heroism of a mother's love.

Én kommentar

Emilie Mikalsen

13.feb.2012 kl.16:10

Så søtt skrevet, du er vel en herlig og fantastisk datter Andrea! Og du er en enda bedre venn, love u <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits