tida flyr i godt lag, he he he

At jeg idag åpnet mailen min og fikk se hjemreisebilletten sendt fra explorius, er helt uvirkelig. Jeg har vist om datoen en stund nå, men å se det svart på hvitt merket med SAS, var annerledes. Når jeg nå ser på kalenderen, har jeg litt over to måneder igjen. Jeg har bodd i USA i sju måneder nå, imorgen går jeg faktisk inn i den åttende. Jeg har ikke sett noen av mine kjære i øynene, eller gitt dem en klem på over sju måneder. Det er så innmari rart å tenke på. Jeg føler jeg har oppnådd, opplevd og vokst så mye på disse månedene. Jeg har 79 dager igjen på Amerikansk jord, før jeg planter de på nytt i Norge. Syttini dager, et stort, men likevel, lite nummer. Jeg husker da jeg stolt logget meg inn på bloggen og postet innlegget om at jeg hadde vært i Statene i hele 100 dager. Nå er det under hundre dager til jeg befinner meg i Norge igjen. Sekundene tikker, minuttene går, dagene forsvinner, og ukene flyr fortere enn noen gang. Dette er begynnelsen på slutten og det er nå jeg må nyte de siste dagene så godt det lar seg gjøre. 

Jeg har visse ting merket av på kalenderen, som gjør at det kommer til å gå raskere enn forventet, noe som er trist, fordi det betyr at jeg skal forlate de fine menneskene mine her, men så utrolig klar jeg er for å komme hjem også, skal bli så fint å se igjen alle sammen! Coming up er Florida 10.-17. mars, Prom 24. mars, imellom her et sted er det Jazzfest med Hannah (husker ikke datoen), Lion King i New Orleans 31.mars, Spring Break 2.-9. april, 7. april er det noe sånt som et slags maraton jeg har sagt ja til å være med på sammen med Anais, Senior Trip 18.-22. april, deretter er skolen ferdig, vi graduater 5. mai, som betyr at Project Graduation er fra 5.-6. mai, deretter drar vi på cruise til Mexico 10.-14. mai, og så skal jeg jaggu hjem den 18. Har på følelsen at dette kommer til å bli to supre dupre, toppers måneder!

Ps. idag var det 26 grader ute, det samme igår, og det er meldt like fint resten av uka. Litt morsomt i morges da jeg tok bilde av hva jeg hadde på meg, og sendte til Hanne-Mari for å vise henne hvor varmt og godt det er her nede, så får jeg en melding tilbake av Bergans jakka hennes. Haha, I have one thing to say; I LOVE THE SOUTH.
 


Én kommentar

Emilie Mikalsen

01.mar.2012 kl.06:53

Nyt de siste månedene, også blir det veldig godt å se deg igjen 18. mai!! Det gleder jeg meg masse til, love you <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits