idag er det 21.mars og klokken er 4:55 PM USA-tid

Idag ble jeg spurt utallige ganger om det var sant at foreldrene mine hadde flyttet hit, og at vi skulle bli værende her i sånn ca to til fire år? Jeg ble litt sjokkert da til og med lærere spurte meg, for det gikk rykter på skolen nemlig. Der kan du se hvor skummelt det kan være å gå på amerikansk high school, de drar og vender på alt for å få mest mulig oppmerksomhet og antakelig aller helst for å lage drama. Ikke at dette var dramatisk, jeg er kjempe fornøyd med at dette er de eneste ryktene jeg har hatt på meg, jeg mener, det kunne jo ha vært ille - dette er jo ingenting, bare veldig morsomt! Kan ikke huske å ha nevnt noe som helst om at familien min skulle komme hit, så dette er rykter som er laget av en eller annen person - noe som igjen gjør det litt ekkelt, ettersom jeg ikke aner hvem det kunne ha vært...

Beklager forresten dårlig oppdatering om Florida, men det kommer, bare vær litt tålmodige. CCI spurte nemlig om jeg kunne skrive en blogg for dem, så jeg tenkte at så fort jeg er ferdig med den, så poster jeg det på bloggen istedet for å skrive en blogg to ganger. 

Ellers dro jeg på stranda på søndag med Hedda og Anais, ettersom vi bare fikk EN time i Miami..(det har sin egen historie, og jeg var ikke så innmari BLID den dagen, kan du si...) Kan jo poste litt bilder fra søndagen. Vi dro i 12-tiden, først til Walmart for å kjøpe frukt og snadder + vann, for du vet; det er innmari viktig når det er 30 grader og stekendes sol... Ellers ble vi alle brent og så vidt litt brune. Ryggen min svir enda, fordi jeg trodde jeg var tan nok til ikke å smøre meg.. Men man lærer alltid noe nytt, gjør man ikke?Og her er bilder fra den ene timen vi hadde på stranda i Miami....:

Og ikke tenk på det en gang, jeg vet det allerede... Har blitt så bolle at jeg nesten har lyst til å gråte.... Men det er bedre å la sannheten komme frem, istedet for å la bildene lyve slik at dere blir sjokkert og ikke kjenner meg igjen den dagen jeg lander på Gardemoen... Men ikke døm meg da, folkens - husk at jeg har hele tre måneder med sommerferie til å komme meg i form igjen, derfor jeg bryr meg egentlig ikke noe om hva jeg dytter i trynet de to siste månedene. Dette er en ONCE IN A LIFE TIME EXPERIENCE, ikke kom her å fortell meg at jeg ikke får spise pannekakene mine med sirup på hver morgen! ;-)

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

22.mar.2012 kl.06:53

Synes synd på deg altsååå, hehe. Her jubler vi bare det er sol og litt over 6-7 grader! :D

Madelen i USA

24.mar.2012 kl.21:14

Rykter ja, tell me about it! Elsket bildene av deg. Fin du <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits