I've had the time of my life

Prom was amazing! 

Definitvt en av de beste kveldene i hele mitt liv. Det hele begynte med at jeg dro og ordnet håret hos frisøren, som jeg ikke egentlig ble så veldig fornøyd med, men dere kjenner jo meg, jeg er jo aldri fornøyd når det gjelder slikt.. Derfor tenkte jeg å legge på sminken selv, noe som resulterte i en veldig simple look. 

Ellers dro vi ut og spiste kl 5, tok bilder etterpå og deretter dro vil til dansen - der var det pyntet som om vi kom inn på en slott - til og med den røde løperen var pent lagt utover bakken da vi gikk inn. Det var utrolig fint!

Da dansen var over, dro jeg og Carson hjem til meg for å skifte, deretter videre til hennes hus, hvor vi gjorde klart diverse ting før vi skulle avsted på partybussen! - Som forøvring er noe av det morsomste jeg har vært med på - elskbare mennesker og utrolig god stemning, kan jo ikke akkurat klage da! Da bussen var tilbake der vi ble hentet til å begynne med, hadde klokken slått 5 am! Carson, Michelle og jeg dro derfor hjem til Carson hvor vi sov over. Istedet for å gå i detaljer kan jeg bare si at jeg har hatt en fantastisk helg, og var rimelig utslitt da jeg kom hjem igår kveld.

Har dessverre bare noen få bilder, fordi jeg ikke har fått resten av dem som ble tatt, pluss at jeg ikke tok noen med mitt eget kamera... Og de er alle fra etter middagen, noe som betyr at jeg ikke har noen bilder fra partybussen og bussen var nemlig med en helt annen gruppe.. Såå beklager det, folkens! Nå er det forresten bare fire dager igjen til spring break - pumped pumped pumpeed!!! Ha det så lenge, Noruega!

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

27.03.2012 kl.07:07

Kan tenke meg prom var en utrolig opplevelse i seg selv også, og herregud så fin du var! (men du er jo alltid det da) <3

Hedda

08.04.2012 kl.19:39

Shit, du hadde sykt fin kjole! Skulle gjerne hatt den på ball, jeg, hehe :)

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits