Spring break is over, let's go back to reality!

Hellu, 

Sorry for lite blogging, men det har jeg rett og slett ikke hatt tid til! Denne uka har vært så hektisk og full av nye eventyr! :) Husker nesten ikke hva jeg har drevet med.. Forrige helg sov jeg hvertfall hos Hedda, vi dro på kino og så Mirror, Mirror, som jeg synes var en ganske bra film faktisk, ettersom det var en ny versjon av Snøhvit :) På søndag kom Suzanne og resten av familien og henta oss før vi dro til the irish-italian parade i Chalmette. Denne paraden er kjent for å kaste grønnsaker, og vi fikk ca 20 kålhoder, en haug med poteter, sitroner, gulrøtter, og alt mulig annet!! Moro var det, alltid gøy med disse paradene dere ;) 

"Official beer taster" står det på hatten jeg fikk kastet til meg av et par gutter kjørende i en bil før paraden hadde starta.. Haha!  

Og her er jeg med Tony's yngste barnebarn, awiii!!!! Lille Leander, han er bare helt herlig!

Gutta trodde de var ordentlig menn og skulle skvise en hel sitron i munnen....
Eh ja, ikke så digg som en skulle ha det til nei.. Fiint ansiktsuttrykk, Colin! ;)Da vi kom oss i hus, ble det fersk presset lemonade, ahh love!!

Senere i uka kom Hedda hit for en overnatting, vi dro på en herlig restaurant, hvor man sitter ute og de har også diverse band som spiller utover kvelden, det var veldig hyggelig og vi koste oss veldig! 

Dagen etter ble jeg likeså godt med henne tilbake igjen, hvor jeg sov over to netter til haha! Vi dro på kino og så  the hunger games og Titanic i 3D, som også var den første gangen jeg så Titanic i det hele tatt! Kan ikke tro jeg har gått glipp av den filmen i alle disse årene, den var jo så herlig!!

Kom tidlig kan dere se, 30 min før kinon starta....jaddaaa, der har du de blonde skandinaverene :) :) :) 

Dag to gikk for det meste av til scrapbooking, i LOVE scrapbooking, det er så vanvittig moro!

Og en liten tur på kjøpeseneret....:)

Så var vi kommet til fredag allerede; AVSTED TIL NOLA for å se the Lion King!!

Vi dro innover på fredag, forestillingen var ikke før lørdag, men vi valgte å sove over, noe jeg er utrolig glad for, det var nemlig utrolig koselig! Det var Hedda, Suzanne (vmor), Sandra (Heddas vmor) og meg på tur - skikkelig jentetur! Da vi kom frem til hotellet, fikk vi oss to overraskelser, for det første, vi bodde mitt på Bourbon Street, som er der alt skjer i New Orleans, og for det andre hadde hotellet jammen dobbelt booka rommet vårt så vi fikk nesten bare ta en av suitene deres altså!

Vi hadde det veldig festlig fredagskveld, fant oss et fint sted hvor vi spiste, deretter soste vi rundt i gatene med Jazz musikk i ørene og et folkehav av turister med kamera og rumpetaske rundt livet. Alltid like moro å se turister dere, man føler seg liksom som en selv, men haa-lo, jeg er jo ikke turist lenger når jeg har bodd her i snart ti måneder! Nå er jeg jo lommekjent i NOLA, no problemo!

Jeg og Hedda gikk opp og skifta før vi gikk tilbake og tok kveldskosen på et annet lite utested (følte bare for å 
nevne det til de av dere som skulle legge merke til at jeg har på meg andre klær......;) Lørdag ble det lunsj på hotellet. Og grunnen dere...den er festlig skal jeg si dere. Damene hadde gjort seg klare for forestilligen vettu, og da kunne vi jo ikke gå ut i sola for å finne en restaurant da make-upen ville renne av og kjolen ville bli klam og ubehagelig, så da fikk vi bare holde oss inne i airconditionen på hotellets café.. Fise fine damene på tur.

Og forestillingen var helt fantastisk, mange sa den var enda bedre enn den i New York, og det kan jeg også tenke meg, kostymene var helt utrolige og det samme var hele forestillingen, en opplevelse som skilte seg veldig ut av de mange andre! Etter forestillinga dro vi til Sandras sønn på crawfish-boil, der jeg spiste crawfish for første gang! Godt, men komplisert...Ikke egentlig, bare at en må bli vant til det.. Hah! :)

Så guess what? Etter vi kom derfra bestemte jeg meg for å bli over enda en natt hos Heddus, da vi uansett skulle treffe dem den søndagen likevel! Vi stod opp tidlig, dro i kirken og etter kirken var det meningen vi skulle spise sammen, hele familien fra Suzanne og Sandra sin side. Men da vi møtte min vmor var hun blitt så innmari dårlig, at vi rett og slett satte oss i bilen og dro hjem istedet. What a great easter, dere!

Men humøret ble bedre da jeg fikk tidenes opptur når jeg kom hjem på rommet mitt, for både den amerikanske og norske påskeharen hadde jammen tatt seg turen til meg i år også!

Tusen takk til bestemor og bestefar for de fantastiske eggene jeg har siklet etter i all evighet! (Pluss all den andre ekstra snadderen som fulgte med i pakken!) Vfamilien takker og hilser masse også! 

Ellers ble det Chinese food til lunsj, på meg og vmor igår, før jeg dro til Kelsey for en liten sleepover på kvelden og fikk servert "dirty rice" og mac and cheese. Hun lo da jeg fortalte at jeg aldri hadde spist "dirty food" før, men at i Norge så har vi "clean food". 

Jeg har det så aldeles bra om dagen dere, imorra er det skole igjen.. huff og huff, tilbake til strevet.. Men nå er det bare 9 dager til så er det Senior Trip, nok en gang til Florida, men denne gangen Disney World og Universal Studios! EXCITED! :) Me prekas dere, I need to catch some sleep. Adios så lenge!

Én kommentar

Emilie Mikalsen

10.04.2012 kl.07:09

Hørtes ut som en fantastisk påskeferie!! Du har fått gjort mye ut av en ukes tid må jeg si :D Liker å høre at du har det bra, kos deg videre <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits