Tid for senior trip, Orlando here I comeee!

Hello Norvegia! 

Det er ihvertfall hva Kelsey ville ha sagt... Deretter ville hun hvisket meg i øret "I know it's Norway, Andrea, but I like to say Norvegia". Hun er litt av en going, dere! Helgen bestod av at jeg dro sammen med Suzanne og gutta på en konsert fredag kveld, hvor Kelsey tilfeldigvis dukket opp, og deretter Brandi. Så da ble det at jeg var så og si sammen med dem resten av kvelden. Lørdagen gikk til årets "strawberry festival" som var mer som et slags marked der du kunne prute på diverse, pluss kjøpe en kasse jordbær til en billig penge og du fikk også servert fersk, kald og nydelig strawberry daiquiri. Det var band og musikk, samt karuseller, hvis noen lurte. Haha :) Jeg ble hentet av Hedda og resten av hennes familie, og vi var der hele dagen, super koselig!

Jo også da jeg kom hjem fra skolen fredag, lå det en litt fet og god konvolutt på senga mi, og jeg hadde jammen fått russekort og Bjørnen godteri fra Oda, tuusen takk kjære deg, ELSKET russekortet og fikk forklart familien om hva russ var, og at jeg ville bli en neste år, derfor er det min tur til å sende dem russekort neste år! Hihi. Og godteriet forsvant forresten med en gang, derfor det ikke eksisterer i bildet...Uups!

Bilder av meg og Kelsey fra tidligere, tok ingen på fredag, men tror ikke Kelsey har vært på bloggen enda?

Haha sånn går det når man har det gøy med Pringles!Hun var forresten så herlig her om dagen at jeg fikk en melding på telfonen med dette bildet:

Lært seg norsk vettu, flinke jenta det! Jeg lovte jo forresten en video der hun faktisk snakker også, men ser ut til at dere må vente litt lenger på den, siden youtube må være litt mer behjelpelig, akkurat nå funker det ikke å laste opp noe som helst..

Og forresten dette er det eneste bildet tatt fredag, KB+WB står for Kelsey + en eller annen Will, en artist....What evahh...haha! 

Bilder fra lørdag:Søndag dro vi for at jeg skulle få kjøpt meg en koffert til, ettersom at jeg har et tonn av klær og andre dupeditter jeg skal ha med meg hjem igjen.. Og mens vi var i butikken, peker Colin ut en koffert der han sier, "what about this one, Andrea?" og jeg svarer "yes, that one is actually nice" også sier han videre "because if you look at it, and look at me, I think I will fit in there" haha, han er så nydelig! Så da vi kom hjem måtte han bare sjekke om han faktisk passa så slik ble det:

Så tenkte jeg at jeg bare skulle legge ut vinterklærne for å prøve å kvitte meg med noe, og pakke resten ned i en av koffertene.. Ehh ja, dette er vinterklærne:

Så da gjenstår "bare" sommerklærne..... Dro forresten og kjøpe en snowball etterpå, LOVE, dette er yellow cake batter, tror det er min favoritt! Sa dere sikkert ikke sånn veldig mye, meen :) Nå må jeg gjøre meg klar for Senior Trip, drar om bare en time til Florida, Orlando, deretter skal vi besøke Disney World, Universal Studios, Magic Kingdom, og tre andre parker jeg ikke husker navnet på, men vil antakelig fortelle dere alt dette søndag da jeg kommer hjem igjen! Ha en fin helg dere, me prekas!

2 kommentarer

Marie sundalen

19.04.2012 kl.01:46

Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

Emilie Mikalsen

19.04.2012 kl.07:00

Jeg er så sjalu! Jeg vil også til Floridaaa, hahha :D Kos deg masse!<3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits