bye bye america

Det er dager som dette, når en sitter i hagen med sommermusikk i høytalerne, gresset er grønt, sola skinner og du er nødt til å hente en ny vannflaske hvert tiende minutt siden det er så varmt at kroppens væske forsvinner fortere enn ekornene løper langs husveggene, det er dager som dette, da du bare slapper helt av at tankene kommer. Tankene som forteller meg hvor lenge jeg faktisk har vært borte, de som forteller meg at det snart er over, de som spør og gnager om hvordan det faktisk føles. Det er rart med alle disse tankene, det er så rart å tenke generelt. Hvem skulle tro at jeg faktisk klarte å fullføre dette året? 

Idag har jeg vært ute i sola, pakket alle sakene mine (jeg kommer hjem med to gedigne kofferter som antakelig veier 100kg, en carry on og en bag, just saying..), vært på en liten lokal konsert med Kelsey og tok en liten snack på restaurant etterpå, sommeren er kommet for fullt, og det er så herlig å bare ta livet med ro, enda det ikke var så lett idag, da jeg for siste gang (vel, for denne gang) så Kelsey i øynene og ga henne en avskjedsklem! Jeg hadde hele tiden planer om å ha en liten avskjedsfest med venner og familie her, men tida gikk jo altfor fort, tenk at det er 18.mai i Norge allerede!! Uansett, derfor har det blitt litt sånn hade her og der, den siste uka har vært utrolig trist rett og slett. Vet ikke hvordan jeg skal takle morgendagen da jeg blir tvunget til å si hade til verdens flotteste vertsfamilie. Dere aner ikke, jeg ble så utrolig rørt idag, guttene hadde laget tegninger og figurer til meg med diverse notater, og Suzanne ga meg en ramme med et bilde av oss alle i, også med fine ord. Da jeg møtte Kelsey, hadde hun også laget en liten gave til meg som innebar litt intern humor, bilder av oss, og et utrolig nydelig brev som jeg ble helt satt ut av. Igår tok jeg farvel med Jonathan, Hannah og hennes familie - moren hennes gråt, mens det liksom ikke gikk helt opp for meg og Hannah enda. Og det har fortsatt ikke gått opp for meg at om bare sju timer så sitter jeg på flyet fra New Orleans. Jeg skal mellomlande i Charlotte og New York, noe som suger. Men jeg overlever vel.. 

Bilde fra da vi lagde cake balls hos Hannah!

Og her feira jeg liksom litt 17.mai for meg selv da, for å hedre Norge så klart! Hvorfor ikke, måtte jo få brukt opp klistremerkene mor sendte meg til jul...:)

Og så var det den aller siste middagen med familien da... Trist, men så extremely delicious! Tony vet å lage lasagne altså, kanskje fordi han er italiensk...:)

Vel, om typ 24 timer er jeg i Norge altså, see you then! 

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

18.05.2012 kl.08:10

Vær stolt av deg selv, jeg er hvertfall utrolig stolt av deg!! Jaggu er du tøff! Gleder meg til å se deg, love you <3

Helle

18.05.2012 kl.20:34

åå, jenta mi! skjønner godt at det er trist å dra og alt det der, selv om jeg likevel ikke forstår på den måten... skal bli godt å se deg igjen! love you a lot <3<3<3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits