Tha summer is heree

So...I just had the realization that you're actually leaving. Like back to Norwegia. Very soon. Now I'm sad. Thanks. ♥

Dette skrev kjære Kelsey på facebook veggen min idag, og det gjorde at jeg ble skikkelig lei meg over at jeg skal hjem om så altfor kort tid. Jeg vil så gjerne bli her, jeg vil så gjerne leve og bo både i Norge og USA på en gang, hvorfor skal det være så vanskelig? Kanskje jeg aldri skulle ha dratt så jeg aldri hadde fått dette problemet? Haha, NO WAY, jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg dro! Tenk at jeg har dobbelt opp med venner og familie, at jeg har et sett på hver side av jordkloden, er ikke dårlig det altså. LUCKY ME. 
Siden sist har jeg hatt exam week igjen, bestod alle eksamnene mine, så det ser ut til at jeg får fortsette VGS 3 når skolen starter opp igjen til høsten :) Ellers feiret vi Hannah på fredag, ettersom hun fylte hele 18 år. Ikke at det er noe big deal her i Amerika. Du kan være med i militæret og kjempe i krig for landet ditt og dermed ta sjansen på å dø, men du kan ikke ta deg en øl liksom. Sier litt om hvor patetiske noen regler er. Men uansett, det var en veldig koselig kveld/natt. Vi dro inn til New Orleans for å spise, dro i 7-tiden på og var hjemme igjen i 2-tiden...hehe woops.
 

Mac, Jonathan, meg og Hannah


Claire (mamma'n til Hannah, super søt!!) og meg

 

Her er vi også med Sam og Sarah som er Hannah's stesøsken

På lørdag hadde vi en crawfish boil her hos oss. Er så utrolig godt når vi koker den selv og har i all mulig "seasoning", ah heaven. Hele famlien kom over, og vi feiret morsdagen (som egentlig er den 12.mai) tidlig, siden vi drar på cruiset den 10.mai og vil av den grunn ikke være hjemme på selve dagen!Jeg ble med Hedda og familien hjem etter selskapet og sov over der to netter. Vi sola oss, dro og kjøpte snoballs, gjorde et par sider i scrap bøkene våre, og ellers så slappet vi bare av. Jo, også så vi forresten på Lotta på Bårkmakergata. Gotta love having a host couisin from Scandinavia! ;) 

Her er et bildet av en random dude fra Miami som vi møtte i Disneyworld på Senior Trip. Han og resten av guttegjengen hans var skikkelig kule og hadde awesome stil, bortsett fra at han her hadde litt for korte shorts syns nå jeg da, derfor spurte vi om ikke vi kunne få ta et bilde av det. Haha. Funnyyy, synes jeg skulle dele det med dere. 

Jeg ble forresten invitert av skolens rektor til en seremoni imorgen kveld, og hvis jeg har forstått det rikig så skal de rope opp elevene med de beste karakterene dette året. Litt moro at jeg er blitt kåret til en av dem da - jeg er jo ikke fra Statene en gang! Dette kan jo bli spennende, jeg skal fortelle dere mer når jeg har vært der, for sånn heelt ærlig så er jeg ikke hundre prosent sikker på hva som kommer til å skje. 

Ha det så fint så lenge, me prekas, eller bloggas! ;) Ps. Sa jeg forresten at jeg sluttet skolen på fredag? Hehehe, hei fire måneders lang sommerferie!

Én kommentar

Emilie Mikalsen

01.05.2012 kl.10:35

Koselig med bursdagsfeiring! :D Kos deg masse den tiden du har igjen, og nyt alt og alle. Håper den seremoniene er noe kult da, hehe.

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits