:(

Cry me a river, dra meg til helvette eller drep meg imorgen. Sorry, frustrasjonen må ut på et eller annet vis. Utveksling er ikke en dans på roser, selv om det er veldig nært likevel. Men akkurat nå er jeg super lei meg, meget forbanna og bare i utrolig dårlig humør. 

På den lyse siden, hvis det er noen på dette tidspunkt? Heh. Jo, så var jeg jo på denne Academic Awards seremonien ikveld. Det var fint, jeg fikk en award i anthropplogy. Happyface. Ok, tilbake til tårene. Vi snakkes når jeg har det bra igjen. 

Ps. Noe som ville gjort meg veldig glad igjen, er hvis du klikker deg inn HER og stemmer på vidoen min hver time som går, det sies at man bare kan stemme hver tjuefjerde time, men det stemmer ikke. Du kan stemme en gang i timen. Så put et smil i fjeset mitt igjen ved og gjøre akkurat det; STEM, STEM, tusen takk! 

3 kommentarer

Emilie Mikalsen

02.05.2012 kl.06:56

Cry a river, build a bridge and get over it! Haha, tulla. Uff, håper du får det bra kjempe fort <3 Jeg har stemt! :D

Christine

02.05.2012 kl.21:36

Jeg er stolt av deg og du er super flott!!!!

Christine

02.05.2012 kl.21:39

Jeg er kjempe stolt av deg, du er super flott og ekstremt vakker!!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits