Keep calm and carry on, huh?

Hei igjen,

Sorry for et par negative innlegg, men jeg hadde et par dager der jeg heller ville grave min egen grav enn å smile og komme meg videre! Men nå er jeg 100% meg igjen, og tilbake til den følelsen der jeg ikke forstår at jeg skal hjem om bare et par uker. Et par dager siden føltes det fantastisk, nå er det ikke noe gøy lenger. Det er liksom så rart å skulle reise fra dette stedet som er blitt mitt hjem nå. Det er her jeg hører til, selv om jeg så klart hører til i Norge også. Det er bare en helt absurd følelse som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal takle enda.. Uansett, siden sist har jeg sett hele sesong 9 av One Tree Hill ettersom jeg ikke hadde tid mens det gikk på TV..

Jeg har også møtt tidenes deiligste dude fra California, og hadde det vært sånn at jeg hadde muligheten til å bli værende, så hadde jeg definitivt bosatt meg hos han, kunne ønske jeg hadde et bilde så jeg kunne vist dere, men dessverre, det har jeg ikke. Uansett, han er muligens min fremtidige love, så da går jo drømmen om å reise til Cali i oppfyllelse!

Også har jeg drømt meg bort på weheartit og her er tre totalt forskjellige bilder derfra;


Tenkt over det før? Har dere forresten hørt denne quoten "one day your life is gonna flash before your eyes, make sure it's worth watching"? Jeg elsker den setningen, og den er så sann, og den passer meg veldig, spesielt med tanke på dette året her. 

Jo også har jeg vært på shopping med vmor og vfar, etterfulgt av en fantastisk lunsj på tidenes meksikanske restaurant. Ellers har jeg tilbringt masse tid med familien, noe som har vært veldig godt. Det finnes ikke ord for hvor mye jeg kommer til å savne dem, og ikke minst alle våre inside jokes og de typiske tingene vi gjør sammen, herregud! Og i ettermiddag etter at jeg hadde tilbringt hele dagen i sola i hagen med postgirobygget i ørene, iskaldt vann og jordbær, dro vfamilien og jeg for å mate endene, gjessene, gakkakene, hva nå enn disse creepy skapningene er fornoe.. De kom nemlig litt for close da jeg ga dem tørre brødbiter, det er da grenser for hvor godt det smaker, trenger ikke angripe meg heller. ALLE SKAL FÅ! lol... Også var det skilpadder der som også gjerne skulle ha en loffbit, veldig rart og se tjue skilpadder komme strømmende mot en liten tiny bit brød liksom, tydeligvis ikke mye mat å finne i den dammen der.. 

Ellers så skal jeg se Colin spille baseball imorra, elsker når de blir så glade og spente hver gang jeg sier at jeg vil være med å se på dem! Og etter det, har jeg og vmor planer om å ta turen til bassenget for å få litt farge før cruiset! Ahh mahh gahhwd, kan ikke tro at Tonje kommer flyvende over her om bare FEM dager, halleluja! Skal bli deilig! Jo, også er det jo GRADUATION imorra!!!! Gleder meg så utrolig mye til å se alle de fine menneskene gå over scenen og ta imot diplomene sine som de så absolutt fortjener, også blir det jo en liten fest etterpå da vettu! Søndag skal jeg være med Kelsey, antakelig for siste gang, fy søren så trist det kommer til å bli :( Kan virkelig ikke tro at alt er kommet til en slutt. Men for all del;

Nå skal jeg ta meg en liten lur, så får dere ha en super dag, jeg hører det norske maiværet har vært strålende til å begynne med, så jeg håper jo for deres skyld at det fortsetter slik, og gjerne helt frem til jeg kommer hjem også. Her er det 30 grader og sol hver dag, bare sånn så dere vet det..Hihih... Oki, for å få en slutt på dette innlegget; Jeg har det BRA! Sorry for å ha vekket bekymringer hos dere der hjemme. Men nå er alt bra igjen. Som mange har fortalt meg "det ordner seg for snille jenter", så jeg antar at jeg er en av dem ;)

Én kommentar

Emilie Mikalsen

05.05.2012 kl.09:56

Godt å høre at du har det bra! <3 Det bildet med den 7 minutes teksten var egentlig litt ekkel... men jeg har ikke tenkt på det før da, hehe. Men som siste bildet sa, du må ta den tiden du har igjen og gjøre det beste ut av det! <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits