a graduation, for reaaal

Ok, jeg har offisielt vært på en ekte graduation, jeg har på ORDENTLIG sett dem kaste hattene opp i lufta! Ahh, det var så freaking amazing, selv om det hadde vært enda bedre utendørs, og hvorfor det ikke var utendørs i dette fantasiske sommerværet, skjønner ikke jeg, men nå er det jo ikke opp til meg å verken skjønne eller avgjøre det da.. 

Ja, så lørdagen startet med å få litt farge ved bassenget, deretter å gjøre seg klar til graduation. Jeg dro til Hannah kl 5pm, sånn at vi kunne være tidlig ute, ta bilder med alle de andre osv, før graduationen startet som var 7pm, så vi kjørte fra henne rett etter jeg kom. Og gjett hva dere? Det var meg og Hannah alene, siden familien hennes ikke ville komme like tidlig. Men hallo, hvem sa at jeg burde sitte i forsetet som kartleser til et sted ingen av oss hadde vært før? Ehhh.. Trenger kanskje ikke si så mye mer enn at vi kjørte oss bort, tok av på feil exit sign og hele pakka, jaddaaaa, det skulle ha tatt oss 20 min og komme oss dit... Vi stod på trappa klar til å ta plassene våre 6:45pm, rot og rør altså.. Men vi kom oss dit i tide da, heldigvis - gudsjelov at vi kjørte hjemme fra så tidlig!

Utrolig trist at vi var så sent ute, for da fikk vi ikke tid til å ta noen som helst bilder med alle de andre, og så fort seremonien var over, dro alle videre med familiene sine...That suckeddddd... Og nå kommer et bilde jeg ser SMELLFEIT ut på, men jeg måtte legge det ut likevel, siden det er et så koselig bilde av meg og min kjære "graduate"!

Ellers var festen etterpå, også kalt project graduation; UTROLIG BRA, så fantastisk morsomt at jeg holdt på å dø. Det var et lite opplegg på skolen, nei vent, var ikke lite vettu, ingenting er lite i Amerika.. Uansett, det startet kl 12 på kvelden og holdt på til 7 på morran søndagen etterpå. Kjære vene, kan tro jeg var trøtt da ja, la meg 7:30 og våkna 4pm.... Uansett, vi kunne vinne masse forskjellige saker, spise oss enda mer runde og fete på alt mulig av god mat og snacks og drikke og is og nei fy.. Men jeg vant da, jeg vant en superkul kopp, ok det hørtes retarda ut, men den er dødskul, kan vise dere en gang jeg har bilde av den, en liksom "strandkopp", make sense? Nei, jeg vet, hørtes jo enda verre ut. Men ja, og det står "class of 2012" på den, som er veldig kulii! Også vant jeg et strandhåndkle, et gavekort på Starbucks - $25, passa meg midt i blinken vettu! Og masse annet småtteri jeg ikke husker for øyeblikket..

Ellers dro jeg til Hedda igår, sov over med Camille, vi møtte Alix, en venninne av Camille, og dro først på Starbucks da vet dere ;);) også kom vi mellom 3-5 som betydde at alle frappuccinoene deres var på halvpris, så jeg var supersnill og spanderte på alle sammen, fikk akkurat gavekort jo! Må jo få brukt det opp også, haha. Vil det forresten funke i Norge også? Jeg mener, Starbucks er Starbucks, huh?? 

Etter kaffebesøket, dro vi for å se The Lucky One, en utrolig bra film basert på en av Nicholas Sparks bøker, men for å være ærlig, har jeg sett bedre, både The Last Song, The Notebook og Dear John var bedre altså, tror jeg, ja ganske sikker på at jeg synes det. 

Og idag kom Alix, og hentet oss klokken 7:30 på morran for å spise frokost, kjempe koselig, hun er nemlig fra England, men har bodd her veldig lenge, men poenget er at bestefaren hennes er hos dem nå pga graduation osv, så han ville veldig gjerne lage ordentlig English Breakfast for oss, så det gjorde han, og det smakte jammen nydelig skal jeg si dere, ekte brite vettu! :) Etter frokosten slappet vi bare av ved bassenget før jeg dro hjem igjen, og da jeg kom hjem dro jeg og vmor for å ta pedikyr før cruiset, kjøpte oss en snoball og bare koste oss veldig, deilig å ha 100% alene-jente-tid en gang iblant!

Og senere bestile vi pizza, og dere, det er bare i Amerika du bestiller pizzan din ONLINE altså, og til og med "lager" den selv, ha, trodde jeg skulle le meg i hjel! "Andrea, let's add some more cheese, oh wait, I kinda want some green pepper on, do you like that? If not, vi can have that on the half of it, and you pick something else for the other half" hahah! Supercool!

Også har vi han pølsa her da, noen som sa pizza?

Senere ikveld dro jeg for siste gang for å se Colin spille baseball, er så trist at alt liksom er "for siste gang" om dagen. Men vi hadde det veldig hyggelig, og avsluttet vår amerikanske kveld med ferske, varme cookies og melk til kvelds. Living tha goood lifee - yeaa!

Imorgen kommer Tonje, på torsdag drar vi til Mexicoooo, woohooo!!!!!! Have a great Wednesday, I know I will :)))))

Én kommentar

Emilie Mikalsen

09.05.2012 kl.07:12

Åh, det må ha vært en helt super opplevelse!! Så gøy at du og Tonje skal på tur sammen synes jeg, skikkelig kult at hun liksom bare kan reise til deg, hehe. Kos dere masse!!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits