yo hablo mexicanoo

Hola senoritaa! Da var jeg tilbake fra Mexico og hadde en heidundranes flott tur med fine Tonje og Hedda (++ selvfølgelig!). Begynte med at vi dro fra New Orleans på torsdag, cruisa avgårde natt og dag helt frem til lørdag hvor kapteinen satte oss i land slik at vi fikk tilbringe en dag i Mexico, noe vi fant ut at var aaltfor lite, så Tonje og jeg har planer om å dra tilbake en dag for å få opplevd alt, for det er jo ikke stort en har tid til iløpet av bare noen få timer.. Jeg legger ut litt bilder så dere kan se istedet, vet liksom ikke hva jeg skal si, vi bare slappa av ved bassenget, spiste god mat på koselig restaurant hver kveld, handlet diverse småtteri, dro på underholdningene om dagen og kvelden, drakk drinker ved bassengkanten (så klart ;);) osv. 

Her gjorde vi oss klare til første middag. Og det kule var at man kunne bestille akkurat hva man ville, alt var jo inkludert, kunne til og med bestille tre forretter og to hovedretter om du ville! Ingen begrensninger...Tonje's første forrett, "fried gator"...kos deg!

Og den fantastisk desserten, "warm melting chocolate cake with vanilla icecream" ahh, kvalmende godt da.. 

Heddas familie var med også, ikke at de fulgte med på dette bildet, men de var utrolig koselige og jeg ser veldig fram til å besøke dem i Sverige, forhåpentligvis denne sommeren!! :)

Kjære vene......amerikanere? Vmor og Sandra sang mens Sherri (venninnen til Sandra) danset for harde livet...

Så måtte en spille litt bordtennis da vettu.

Halla, vi fikk sånn håndkledyr på rommet hver kveld, var til og med en liten time hvor de hadde undervisning i hvordan man lagde dem haha, tror jeg husker hvordan man lager en elefant!!Siste kvelden måtte vi jo ta bilder med kelnerne våre, de var så søte og flinke atte! Og hver kveld underholdt alle kelnerne med et eller annet, en kveld sang de, en annen kveld danset de for oss, osv. Jeg og Tonje ble til og med med på å danse vettu, skikkelig kule!

Og her danset vi også, men det var på dagen ved bassenget, skikkelig sporty altså!

Så får vi gå over til bilder fra Mexico, sorry at det ikke er i riktig rekkefølge, men er for trøtt til å bry meg...Beklagerrr...

Deilig drink på stranda, servert i kokosnøtter! :D

Og dette var et sånn "velkommen ombord" bilde vi tok i New Orleans hvor vi sjekka inn på båten.

Jo, også se på dette, så utrolig koselig, alle mammaene fikk morsdagsdessert og rose på morsdagen (13.mai), skikkelig fin!

Ellers så var cruiset en utrolig kul opplevelse og vi hadde det kjempe fint, kunne lett blitt der en fire dager til! Mye moro og mye sprell... Og da jeg skulle legge meg dagen vi kom hjem, kunne jeg fortsatt føle at senga bølga haha, sykt digg!! 

Ellers sov jeg hos Hannah i natt, vi leide filmer og bakte cake balls, og idag dro vi på sykkeltur til parken med moren hennes og Jonathan. Ikveld dro jeg, Suzanne og guttene ut for å spise, det var utrolig koselig, og også litt trist. Da vi kom hjem lekte jeg ute med gutta, spilte "four square", og siden vi bare var tre, så sa Colin at det var "three square", så kommer Suzanne "no, then it's three triangle" haha.. Vet ikke om det bare var jeg som syntes det var morsomt eller ikke, for leken hadde jo med firkaner å gjøre, ikke personene. Uansett vanskelig å forklare...Whatevahh, imorra skal jeg for siste gang på Walmart, skal for siste gang spise Tony's fantastiske lasagne og for siste gang være sammen med Kelsey. ALT ER FOR SISTE GANG, and that makes me crazy. Men som jeg har lært meg "last time for now, FOR NOW", for alltid høres så trist ut, og det blir jo ikke riktig engang! :) 

Vel, senga kaller! Håper dere alle har en superdupermega fantastisk 17.mai, og at dere spiser 17 pøler, 17 is og drikker 17 brus, for ikke å glemme at dere gir ungene disse fæle spray flaskene slik at de griser det ut over alle klærne sine sånn at det blir et h****tte å få det av igjen, og ikke minst gi dem 17 sukkerspinn så det blir et eneste stort klin, for ikke å glemme å bruke masse penger på helium ballonger som glippes og flyr avgårde opp i lufta uansett. Er ikke det den tradisjonelle 17.mai vi alle elsker da, dere? Grattis til Norge, hipp, hipp; HURRA! 

Én kommentar

Emilie Mikalsen

17.05.2012 kl.07:36

Ser ut som du har kost deg masse, masse! Så ut som en utrolig fin og avslappende tur da! :D I dag er det 17. mai, tror ikke jeg skal spise så mange eller så mange is, for Norge har jo ikke så bra på 17. mai til å spise is... haha. Hurra for Norge!

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits