trist som faen

Dette var trist dere, muligens like trist som da jeg sa hade til pappa på flyplassen i juli.. Har ikke stort å si, nå er jeg i Newark, venter på flyet som ikke kommer før om fire timer. Kan bli noen gøyale stilletimer det, skal jeg si dere... Ikke har jeg sovet noe i natt heller, fulgte fars råd om å døgne så jetlagen ikke vil være så ille "imorra" (fortsatt idag for meg) når jeg er i Norge, men skal prøve å sove når det er natt i Norge, nemlig når jeg er på flyet til Oslo.

Jeg gikk på flyet i New Orleans, og da jeg nærmet meg gaten så hørte jeg bare "Andrea Pedersen, this is your last time to board", og jeg freaka heelt ut og begynte å løpe fort som bare det. I tillegg så måtte jeg sette fra meg carry on kofferten hos en mann og det holdt jo av enda mer tid.. Satan altså, makan!! Og ikke nok med det, da jeg var fremme i Charlotte, hadde jeg nøyaktig 45 min på å komme meg til gaten som skulle ta meg til Newark - og for det første, så var gaten på andre sida av flyplassen, og for det andre, så måtte jeg jo vente så jeg kunne få carry on kofferten min også, og da kom jeg jammen så vidt med der også vettu, for blæra var så stor at jeg hadde ikke annet valg enn å gå innom doen på veien, og da var jeg siste man på det flyet også. Ikke min feil at de booket flyene så tett, idiotisk!!! 

Mens nå er jeg i Newark, måtte hente bagasjen og sjekke inn på nytt igjen, detaljer får dere face to face, for det er for mye å skrive - men ingen kan fortelle meg at det er noe jeg ikke kan gjøre nå altså, ikke en gang våg deg! For hadde dette vært i fjor hadde jeg vært lost og antakelig grått som et spedbarn i frustrasjon over at jeg kanskje skulle dø på flyplassen i Charlotte.. Men her er jeg vettu, på riktig gate, nå gjelder det bare å vente i fire timer før flyet faktisk går.. Får vel se på litt Gossip Girl da, tenker jeg ;);) Herregud, om bare 12 timer så har jeg allerede vært i Norge i litt over en helt time, kjære vene!!!!!

Bilder i fra idag morges, no words, so sad:

6 kommentarer

Pappa

19.05.2012 kl.00:06

Endelig kommer jenta mi hjem, ventetiden er over!

Emilie Mikalsen

19.05.2012 kl.05:52

Åh, vakre vennen min! Det må ha vært tungt for deg.. uff. Jeg er så stolt av deg, du er så flink <3

Beate

19.05.2012 kl.10:53

Nå har du vært i Norge et par timer :) det var så utrolig fint å se deg igjen :D og da du begynte å gråte, så klarte ikke jeg eller noen andre å holde tårene tilbake :)

Veronica

21.05.2012 kl.07:22

Huff, ble trist av å se bildene jeg :(

karoline

23.05.2012 kl.17:21

Andrea, kan du ikke snart blogge om hjemreisen, hvordan var det å komme hjem? :D

andrea

26.05.2012 kl.13:25

karoline: det kan jeg gjøre! skal prøve å få laget et innlegg iløpet av dagen, eller ihvertfall imorgen! :)

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits