Hjemkomsten

Da har jeg fått spørsmål om å blogge om hjemreisen, så hvorfor ikke :) Jeg har vel egentlig skrevet alt om reisen, men ikke om hjemkomsten, so here we go; 

Som de fleste vet, så er jeg da hjemme igjen. Helt uvirkelig, deilig, men så utrolig rart også. Første dagen var fantastisk, da ble jeg møtt på Gardemoen av min kjære familie og flere av jentene! Da jeg stod og ventet på bagasjen hadde jeg uendelig mange merkelige følelser inni meg. Endelig skulle jeg få klemme dem igjen. Endelig skulle jeg prate norsk på ordentlig. Men hvem skulle stå der og vente på meg? Hva skulle bli det første de sa? Hvordan var været i Norge sammenliknet med Louisaiana? Hva skulle vi gjøre resten av dagen? Osv. Alle spørsmålene uten svar, men så plutselig hadde jeg fått med meg all bagasjen og var på vei ut der jeg fikk svarene en etter en. 

 

Da jeg kom til vårt halvferdige hus, ble jeg møtt av dette:

Og en bestemor, en bestefar og en kusine som hadde laget norsk frokost:

Så kom noen av jentene over, litt sånn noen på dagen og noen på kvelden, mens jeg fikk mer kusiner, fettere, tanter og onkler over på middag:

Denne for eksempel er fire år yngre enn meg og har vokst seg høyere enn meg på bare 10 mnder...

Jo også glemte jeg å fortelle at vi har fått hund, en vakker liten skapning som jeg har blitt veldig glad i!

Ellers har det vel gått i et siden jeg kom hjem, det har ikke vært én dag jeg har sittet hjemme uten å gjøre noe som helst. Dagene har gått av til å besøke den gamle fine klassen, kjøretimer så det holder, jobbing, cafeturer med fine jenter, osv. Nå har jeg vært en uke i syden sammen med bestemor, og setter kursen hjemover imorgen. Her i Spania kryr det forresten av flotte, kjekke spanjoler, just saying..

Så da bare avslutter jeg dette innlegget med et bilde der dere kan se at Kaja har fått seg lappen, haaalluja, snart er det min tur!!!!!!!!!!!!!!

Håper dere har kost dere med bloggen dere som har vært så flotte og trofaste, dere har jo liksom vært med meg på reisen "på liksom" i allefall :-) En stor takk til dere, og takk for meg, folkens! 

Én kommentar

Emilie Mikalsen

10.06.2012 kl.13:50

Håper du har kost deg i Spania! Var veldig fint å få deg hjem igjen fra usa, da. hihi <3

Skriv en ny kommentar

andrea

andrea

17, Moss

Hei, jeg reiser som utvekslingsstuden året 11/12 og vil derfor befinne meg i Louisiana. Her kan du lese om min nye hverdag. Hvis du skulle ha noen spørsmål kan du sende en mail til andped8@ostfoldfk.no

Kategorier

Arkiv

hits